Instagram : @peejburhan

Sleepy doo

Ngantuknya.
Ni tgh dekat saloon. 
Bawak mama potong rambut.
So ngantuk tunggu ni, kita update ringkas la pakai hp ni.

Bawak mama mencari baju untuk majlis bertandang. Sian pulak dia takda baju.
Takda sapa bawak. Tunggu aku jugak.
Aku pulak tau-tau la memang busy kot.
Tu yg today br boleh bawak.
Sebab tu aku cuti daripada berbusiness ni. Start today sampai Isnin aku cuti.
Selasa aku post balik. Pun dapat rasakan mesti tak hilang lagi penat tu. 
Tapi hidup mesti di teruskan.

Lepas ni nak pergi tempah fresh flower untuk meja. Hahaha syabas sangat baru teringat tak tempah lagi. Hahaha.

Pastu bawak mama ke butik baju yang segala online seller ni. Tak berkenan pulak.
Mama tu boleh tahan cerewet. Tak berkenan memang dia taknak.
Tapi sama la aku pun.
Macam baju2 ni tengah dalam ig macam lawa kan. Bila tengok live macam ngeri. Hahahahah.

So later nak bawak ke tempat lain lak.
Bertabahlah.
Aku ok lagi. Penat memang penat. 
Tapi aku susah hati mama tu, dia tu berjalan lebih nanti mula lah demam urat ke apa.
Kang demam time majlis tak pasal pulak.
Tapi what to do. Hari ni baru aku start free untuk uruskan mama.

Eh hausss. Dapat air sejuk2 sedap ni. *gulp*
Ok la. Mama nak siap dah tu. Later peeps. 

3 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

hi peej, tengok ni...this reminds me of your cat penyu ;)

http://mynewshub.cc/2015/03/11/cengkok-si-kucing-kanggaru/

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

sekarang ni memang kadang tu panas.. best betul kalau dapat air sejuk! xD

adik sy pun akan kahwin tahun ni.. nanti mesti akan sibuk jugak. sekarang ni tak terasa lagi kesibukannya haha

Anonymous said... [Reply to Comments]

updatelaaaaaaah. Sebab bila tak update kita bila hari-hari nampak doktor Jonet kat HUKM, kita rasa macam nak stalk dia je ...Entah apa kaitan pun tak tau....
Rinduuuuu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...