Instagram : @peejburhan

business wahman

banyaknya order masuk.
banyak duit korang ni tengah-tengah bulan ni.
pening kepala aku.
aku dah la busy tahap melampau yang nak pergi restock pun takda masa.

tak menang tangan n stress ni.
so mari mengadap blog kejap.
konon-konon bagi relax sikit.
rigghhhttt...update pun pasal business. harus stress berterusan.

aku siapkan orders today dulu yang bertingkat ni.
nanti aku reply orders yang masuk ye. aaaa help.
oh n sabun ephyra pun dah keluar.
ramai dah tanya ni
tapi aku jual next week ye.
aku tak sempat la nak pergi restock.
walaupun dekat je pun ngan rumah aku haha.

oh lagi satu.
rabu last aku post.
then selasa depan baru aku continue balik post.
sebab maklumlah nak buat majlis kahwin.
so busy dengan last minute persiapan.

tu pun post mana stock yang aku ada la ye.
aku tak sempat restock ke apa.
mana korang nak tapi aku takda stock. tunggu next week la yea. terima kasih.

Ellfie pun stock tinggal sikit sangat.
pastu memasing stress n ketakutan.
Alhamdullilah lepas sebulan habis stock untuk batch pertama.
now dah start dapat banyak testimonial n feedback.
so ramai la repeat order n order baru masuk.
aku nak update pun seram sebab kang menderu order masuk.
stock tak banyak ni.

last month kan banyak cuti.
so order lambat proses.
padahal dah lama place order.

oh n again, please take note yang aku tak buat COD dah ye.
aku jarang ada kat rumah.
ke sana dan ke sini.
banyak urusan kena buat.
so COD adalah sangat menyusahkan dan tak convenient buat masa ini.

sekian update ringkas untuk customers.
ok ternyata tektik konon update blog boleh tenang nampaknya tak berjaya.
aku still berasa cemas n stress hp dok bunyi2 tepi aku ni.

ok ta-ta



5 Comments:

Diana Rashid said... [Reply to Comments]

makin sibuk la ..dah jadi taukey..kan?/hehe

Diana Rashid said... [Reply to Comments]

makin sibuk la ..dah jadi taukey..kan?/hehe

Diana Rashid said... [Reply to Comments]

makin sibuk la ..dah jadi taukey..kan?/hehe

Miss Sasu said... [Reply to Comments]

jenjalan sini jap ..

Anonymous said... [Reply to Comments]

Huu bestnya kak peej, nak murah rezeki mcm kak peej jugk...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...