Instagram : @peejburhan

Busy weekend

Penat kak jah hari ni.
Tidur biasa la lewat.
Pepagi dah bangun.
Konon nak bgn kul 8.30am.
Elok jaga kul 8, lepak2 jap. 
Tetiba rasa mcm, eh tidur la kejap. 
Set jam kul 8.30am n 8.45am. 
Amik kau langsung tak sedar. 
Tau-tau terkejut bangun kul 10. Hahahaha.

Terus berdesup siap n gerak sarapan.
Then ke rumah mama.
Dah janji nak bawak dia gi chow kit.
Tp lepak itu ini. Dekat kul 1pm jugak la gerak.
Panas mencucuk.

Aku pun ada few benda nak beli utk bbq.
Kat sana pun 2 jam jugak la.
Dah la today kereta extra banyak kan.
Sakan org KL ke sana sini.

Blk tu singgah tempah baju melayu.
Then balik rumah. Tunggu noy siap.
Then teman dia pergi second fitting utk baju kawin lak.
Rasa nak pitam penat.

Ni nak gerak balik, hujan tgh lebat la pulak.
Malam kang ada plan ke? 
Aku pun hilang ingatan. 

Esok lak meeting ngan team ellfie.
Dah la folla tu ngan gila dia tu.
Banyak kali dia ckp kata aku dtg pagi ye.
Aaaaa help.

Harap today tidur awal la aku.
Harapan sangat. Semoga berjaya. Haha.

Ok la tu je.
Saja update sementara tunggu hujan x lebat sangat.
Mcm takda ciri-ciri je.

Penat rasa nak tidur macam starfish. 

1 Comments:

Diana Rashid said... [Reply to Comments]

kalau letih mudah la tidur malm ni..asalkan jangan ngadap enpon..mudah la tidur nya..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...