Instagram : @peejburhan

teruk sangat ni.

Ya Allah tolonglah apa ke malas sangat nak update sekarang ni?
busy tu memang dah tentu la.
tapi if curi-curi masa boleh je sebenarnya.
tapi tah la kenapa. makin lama makin tak rasa nak share apa sangat dalam blog ni.

tapi lately ni dapat banyak komen daripada readers ke, kawan-kawan la apa.
semua nak mention pasal pembaca setia la, kenapa dah lama tak update la. :/
rasa bersalah pulak rasa.
tambah pulak bila bukak stats tengok even tak update pun tetap 3000++ sehari orang masuk.
korang baca apa weyh? tak update pun.

pastu last week duduk lepak ngan mama.
mama pun dah lamaaa sangat tak dapat spend masa sama-sama.
baru aku tersedar mama dah balik berapa lama daripada haji, aku still tak berkesempatan makan masakan mama. until la last weekend. sobs.
tu memang busy sungguh la. hmphhh. so sad.

nway, lepak ngan mama tu banyak lak kata nasihat dia sana sini.
hampir pitam kak jah nak melayan.
salah satu pasal blog la.
dia kata don't ever forget yours roots.
which is blogging la.
dia kata tak kisah la kau sekarang dah business woman ke, apa ke.
tapi blogging tetap teruskan. situ la bermula semuanya.
dapat update seminggu 3 kali pun jadi la.
orang kecewa tau bila bukak blog tengok tak update.
orang ternanti-nanti.

aaaaaa stresssss. masalahnya ye ke? ada ke orang ternanti lagi.
aku kadang dah tak tau nak cerita apa.
kalau ada cerita pun tahap malas n tak kuasa je.
tapi hari tu ada facetime ngan huda n ice, huda pun marah..dia kata apa ni. bila bukak blog asyik entry sama je. bila nak ada entry baru ni. -____-

tu la kan. apa nak jadi la ngan kak jah ni.
kak jah serious busy uolls.
Alhamdulillah order pun banyak masuk, so aku memang akan busy uruskan orders n parcel dpd kul 12pm-7ish pm usually baru settle.
then balik. then susun pulak orang yang nak COD.
ni pun aku rasa start next year sama ada aku tak buat COD dah or aku akan atur certain day je boleh.
tak larat la. kadang tunggu tak tiba, tak pun nanti aku takleh bergerak nanti.

time tu la aku nak rehat ke apa.
then lewat malam teman laki aku lepak.
if aku tak kuasa teman tu dia punya muka masam tu. tak larat nak layan.
kang terus dia bad mood. aaa penat.
balik lepak baru nak online.
tu pun selalu aku suka layan game la. hahha.
ye la. happykan diri. kang nak blog kena transfer pics apa bagai. ;p

tapi tengok la. semoga akan rajin di tahun hadapan. :D
ok la nak sambung buat kerja.
busy woih hujung bulan ni.
tambah pulak ephyra tengah promo ni.


atas kebenaran pihak Oceanlife.
so promo sekotak Ephyra RM180 (NP: RM197)

Ephyra

Promo akhir tahun

Setiap pembelian Premium Box (30sachet)


FREE :
- Ephyra Skinbar (worth RM40)
- shaker
- woven bag
- calendar (while stock last)
- postage

1 box RM180
2 box RM350
3 box RM500

* harga valid untuk semenanjung dan juga sabah sarawak
* return customer dpd semenanjung yang xnak shaker n bag ada lg discount
* yang nak beli lagi banyak box, akan bagi lagi banyak discount
* trial pack pun available

ok The Kasihs Shawl pulak.
meh sini aku update stock apa yang ada ye.

 :: Dusty Peach, StormGray, Avocado - SOLD OUT! ::

material : satin silk
size : 170cm x 58cm

price :
1 RM85

Postage
Semenanjung - FREE
Sabah Sarawak - Add RM5


:: all available + Iceberg :;



material : chiffon
size : 180cm x 80cm

price :
1 RM35
3 RM100
all 4 colours RM130

Postage
Semenanjung - FREE
Sabah Sarawak - Add RM5


banyak yang dah tinggal sikit je ye.
nak sila cepat bayar, terus i post.
aku tengok korang ni bila dah tinggal sehelai dua baru nak berebut kan.
saje bagi kak jah pening nak melayan rayuan semua.

eh ok la. i is lapar.
memikirkan nak makan apa ni. :D
eh lupa cakap nak order sila whatsapp or sms aku 012-2758575
nak tengok apa barang ada. sila ke ig shop aku @peachhub




19 Comments:

yayang laling said... [Reply to Comments]

update la story pasal noy tunang...plz..nak ngk gamba:)

Rinie Borhan said... [Reply to Comments]

haha..nape kita baca pun ikut mengah-mengah..cam nk cepat..

Saluran Bantuan Pantai Timur melalui SMS

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

ai ternanti-nanti! jangan mengada2 nak stop blogging ok! hahaha. spesis bloggers ni dah nak pupus. jangan pupuskan lagiiiiiii. :D

Anonymous said... [Reply to Comments]

update lah... saya suka baca blog awak

Anonymous said... [Reply to Comments]

Haha.. samalah akk pun cam Rinie Borhan... baca termengah2...

SerikandiTanahJauhar

Nur Saleha Jayiddin said... [Reply to Comments]

heheheh sampai mak pon dah kasi nasihat harus la updateeee kak peej
kami semua suke bace.

Anonymous said... [Reply to Comments]

update lh sllu..
. sy silent reader dri swk....

Murni said... [Reply to Comments]

betul cakap mama akak..skng ni blog akak, kak elly ngn kak filla je yg banyak cte pasal life.. blog femes yang lain tu dah jadi blog iklan dah skng sebab dah femes.. dulu time x femes blogger, mcm2 nk update..betul cakap mama tu..dont forget your roots

diyana said... [Reply to Comments]

sy la org ternanti2 entry akak tu....pls update slalu k :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

I always thought you should stop doing COD. Don't you wanna enjoy your life more

popo bujie said... [Reply to Comments]

salam kak peej,sy silent reader blog akak..hari2 tgk n baca entry2 lama sementara tgu latest update dr akak..huhu..jgn berhenti blogging tau..<3 u ^_^

Anonymous said... [Reply to Comments]

kalau rindu walau takde post baru, tengok blog pun dah cukup dahhhh....

BLOG ANAK MAMA^^ said... [Reply to Comments]

I pun mcm popo bujie, take ur time kak peej! Klu xde mood we all baca la entry lama2 dulu hehehe

Anonymous said... [Reply to Comments]

Dia buat lagiiii mewarwar nak berenti blogging kan. Takde modal la hape la kan. Dandan itu lah game lebih utama dari transfer pic ;P
Kemon la peej.. Ketahuilah di suatu ceruk opis di tengah2 metropolitan ini ada seorang penelaah blog u peej. Dari iklan inti kolej tu hah sampai la penafian pun dibaca nya. Despite keja yang menunggu pagi2 heh lantak la situ kau keja. U can wait. I baca blog u dulu tau.. Tengok kot2 ada entry baru.
If la pada haritu bosan kelabu asap je hari, blog u ni la yang i korek2 nak baca part lawak. Jadi la buat gelak2 lupakan stress kejap. U tau? U tak tau kannnn pfttt

Keep blogging k peej. Tulis la apa2 pun bongok2 pun i baca.
Take care peej!


Anonymous said... [Reply to Comments]

Kak peej da jarang update skang..kuciwaaa i tau

Anonymous said... [Reply to Comments]

Di mana janji mu wahai kak jah. dah masuk 6 hari tahun baru. update pon tarak. Kamu sama Bee End sama saja. Suka memberi janji pelesu. #nangis

Anonymous said... [Reply to Comments]

dah tiga kali masuk blog kak jah hari ni. tetap tak berupdate. kesian la saya. Penat saya bayar tiga ringgit nk subscribe internet untuk hari ni. :(

Latifah said... [Reply to Comments]

Alhamdulillah.. murah rezeki peej... pelan2 yer peejj..

LatifahFazri

Anonymous said... [Reply to Comments]

mane kak peej ni. dah masuk tahun baru xde pon update ape2. rinndu ni :( hari2 bkk blog kak peej tp menghampa kan

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...