Instagram : @peejburhan

suatu masa dulu

mood masih tak mari.
so kali ni taknak bebel.
kali ni just nak share gambar yang dah sekian lama transfer tapi duduk terperap aje.
sebelum delete lets tepek sini.

so entry kali ni berbentuk share gambar dengan simple caption.
:: lepak ngan noy n kwn dia hida. dorang baru balik pulau time tu. boleh tahan golap. tapi gelap ni amik pic jadi ok kan. photogenic je ::


:: kantoi selfie ::


:: nasi arab di al-andalus. penat bekerja. jadi mari makan sedap-sedap. bosan aku kalau tak asyik ngan mamakkkk aje. hoih di kala lapar ni. tak menahan la pulak tengok gambar ni.

again penat bekerja so plan weekend bersama filla n elly kasi up sikit.
selalu makan area2 dekat rumah je.
so reward diri kita makan jauh sikit n sedap2.
















:: karaoke session pulak. sebab lama sungguh rasa tak karaoke ::


:: sepetang bersama penyu ::

:: last few days before papa balik ke rumah sendiri. saje amik pic kenangan. memang rindu ::


:: grand garuda di kampung baru. makan nasi padang bersama suami. sedap tapi cekik darah. itu biasa. kesedapan yang sama boleh dapat di gombak dengan harga jauh lebih murah. sekali lagi telan air liur bila tengok gambar makanan ::




cucur ikan bilis bawang sambil layan super spontan final.
cuba tips yang diberikan.
gaul dengan air biasa. last masukkan sesenduk minyak panas dan gaul.
kesimpulan. memang ranggup. tapi terlebih ranggup sakit gigi nak makan.
kalau pakai gigi sample terkeluar gigi nak makan ni.
dia punya keras ni, macam typical rasa cucur yang di jual selalu. kerasss. i dont like.
i prefer yang hari tu pakai air panas tu.
sebab luar garing dalam lembuttttt gila.

:: dengan harapan dapat sikit ::

:: again percubaan nak main laptop pulak ke? pun tak boleh yea ::

:: milky bersantai ::

ok tu je.
nak buat kerja.
kerja banyak n busy tahap balut parcel menangis.
kisah benar.
mungkin juga over acting kerana PMS.
tak pasti.




4 Comments:

Azean Azman said... [Reply to Comments]

Oii penyuuu nyunyuu cute sangat dia berdiri macam tu hehe..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

woih sesudu minyak je jgn sesenduk! lolx

penyu tetap comelness!!

shuweet said... [Reply to Comments]

peej katne nasi arab al-andalus tu...cam menarik je nampak

~Ati_Hime~ said... [Reply to Comments]

Kenapa penyu suka berdiri tu? Hahahahaha

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...