Instagram : @peejburhan

hmmmm.

blogging ni masih releven ke?


30 Comments:

Lavender violet said... [Reply to Comments]

masih kak peej.. please dont stop writting :(

Mrs Nadila said... [Reply to Comments]

MAsihlah..jgn nak malas2 ye.

Anonymous said... [Reply to Comments]

masih relevan....nanti kami rindu. phweaseeee

Fazleyatul Aini said... [Reply to Comments]

masih !!!!!!!!!!
haha

Anonymous said... [Reply to Comments]

Masih... :) -ayu-

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hye peej.. janganla cakap nk stop pulak. I silent reader baru je bbrapa bulan jumpa blog peej yg best nie. Tetiap ari tau visit page nie nak tengok update. Bila takde update cm kecewa sikit. Like this morning la.. bukak2 je tgk peej buat statement cenggini. oh no no no..*sambil jari telunjuk ke kiri ke kanan*. I'm sure ramai lagi readers yg sependapat ngan I.. pls pls pls don't ever ever ever stop blogging! Kalau malas sangat tu, takpela kte faham.. at least once every 3 days update pun jadikkkla...

n Z r A said... [Reply to Comments]

whyyy? relevan...masih relevan..

ajeerah hashim said... [Reply to Comments]

Sangat! Sehari more than 5 times mesti bukak blog tengok dah update ke belum. Heheee

Miza M said... [Reply to Comments]

masih.. especially utk org2 bekerja mcm saya.. dtg opis pagi2, sebelum brekfes tu layan blog dulu.. pastu kalau ade masa2 senggang refresh blogger.com tu lagi kot2 ada entry2 baru dari fav bloggers..
tp kalau weekend mmg tak layan blog.... weekend wajib layan fb & ig jer sbb senang browse kat smartphone.. tak suka sgt baca blog kat phone.. =) =)

suezen said... [Reply to Comments]

relevan!

emy said... [Reply to Comments]

still..u've made my day by reading ur blog..heee -silent reader

Anonymous said... [Reply to Comments]

Jgn stop blogging peej...pasal gst ke???..
Waaaaaaaa....jahatnya dia org..

Umi said... [Reply to Comments]

Hi Peej, bg saya blog ni mcm reality TV when people love to see & read the real side of u. Tp kita x tahu who is our audience. Dulu saya pun write blog tp saya berenti blogging bila saya rasa i need to keep my privacy. Saya silent reader peej dr dulu lg baru hri ni saya comment... For me, I prefer WA groups sbb kita kenal org2 di dlmnya & they are privilledged to know the real side of us....

Anonymous said... [Reply to Comments]

TULIS ORANG BACA...

lynnda said... [Reply to Comments]

Sy buka tiap2 hari and kalau ada post baca tiap2 hari tau

Anonymous said... [Reply to Comments]

Masihhhh. Jangan lah berhenti ber blog. Hari2 tunggu peej update entry. Salah satu hiburan buat hilang stress. - erena (silent reader)

anakbapak said... [Reply to Comments]

Masih releven. Teruskan lah please

Anonymous said... [Reply to Comments]

Nape tetibe ckp camtu peej? Tetiap 2-3 hari skali saya jenguk sini nak baca updates. Jgnla ckp nak benti blogging pulak. Kesian minda saya takde bende nak baca. Asek baca ilmiyah pon bosan.. blogger2 cam peej nila yg 'bagi makan' kat minda saya. Release sket tension.. seronok baca life org. Bkn utk cemburu tapi utk muhasabah diri gak. Harap peej tak brenti berblogging.. :(

Anonymous said... [Reply to Comments]

Masih...tiap hri bke nk tgk ur new update,hehe...tulisan akak santai n x stress nk bc..xde nk up dri sndri n always humble..plz don't stop I'm ur silent reader..farisha

Fiza Darwish said... [Reply to Comments]

Relevannnn..

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

for me sy still blogging untuk record masa akan datang.
ada pernah my friend tanya soalan ni dlm blog dia. dia tanya, ada orang ke baca blog lagi skrg ni?
so i told him, walaupun xde org baca, in the future nanti ko boleh check balik apa yg ko buat hari ni dlm blog. time tu ko akan.. "whoaaa aku mcm ni tahun 1960an dlu" contohh hahaa

baru2 ni my dad masuk hospital lg. so doc tnya sejarah perubatan dia.. bila masuk hospital etc.
kita mmg xsimpan kat mana2 kan, so rujuk blog dah boleh dpt info tu.
very good one walaupun xkisah la ada org baca atau tak blog sy, yg penting sy & family baca ^^

Seorang Naimah said... [Reply to Comments]

masihhhhh relevan!! jangan berhenti berblog ;-)
suka baca orang berblog itu ini.
dan saya paling suke baca expose mistik!

Anonymous said... [Reply to Comments]

Dh ramai sgt blogger seangkatan yg tiba2 hilang tanpa khabar berita.
Blogging adalah satu medium utk kita share info/ilmu yg reader boleh dpt manfaat darinya.
Dont stop blogging. Pls

Anonymous said... [Reply to Comments]

Relevan sbb aku tiap hari bukak blog ko tertunggu2 ko update peej. Jgn la bersara dlu.

Anonymous said... [Reply to Comments]

Masih relevan Peej. I dah baca blog you since 2009 kot, kadang2 bosan tak buat apa, memang i rajin baca blog you, even takde new entry pun, i baca je entry2 yang lepas. Situasi mcm tngok drama yg best, kita tertunggu2 ep baru tp kalau takde kita tengok balik ep lepas2. Tak boleh tinggal sebab best. I siap suruh kawan i baca sekali, haha. I like your writing style, macam bercerita dgn kawan2, rasa mcm rapat je walaupun tak pernah jumpa :)

Anonymous said... [Reply to Comments]

Hi Peej
Relevant.......sbb byk cite lawak, cite kucing, cite family, cite happening .......mcm Astro tag line "macam2 ada" LOL!

Anonymous said... [Reply to Comments]

jangan nak malas ya! at least 2-3 hari satu entry pun ok. tetia lak dia keluar statement mcm tuh.mmglah relevan especially ur blog. blog lain adlah a few aku baca tapi blog kau hari2 kot aku mesti bukak. jgn mengada nak tutup blog. pang kang!

me! said... [Reply to Comments]

sokong semua yg di atas...

linda said... [Reply to Comments]

Sy hari2 bukak blog ni..jgn benti k huhu..

Anonymous said... [Reply to Comments]

sbb blog ni la peej berjaya mcm skrg...dan tidak lupa sbb ALLAH juga...so jgn x kenang jasa encik blog ni ye hihi

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...