Instagram : @peejburhan

Ephyra Skin Bar, produk terbaru keluaran Oceanlife



ohoiii busynya. maklumlah orang tengah dapat gaji kan.
terkengkang-kengkang iolls menyiapkan kerja.
dengan jadual yang padat.
ni menaip ni pukul 1 pagi ok.
bag pun belum pack ni, pukul 4 pagi nak keluar rumah kang.
petang semalam baru teringat aku terhutang nak up kan entry ni untuk customers.
elok lepas pack barang n post bergegas pulak ke kenduri arwah abah yang ke 100 hari.
then ada kerja sikit. jumpa mama kejap.
pukul 12.40am tadi baru sampai rumah. phewww.
dalam kapal terbang je la kak jah tidur.

minggu ni ramai nak beli Ephyra aku mintak hold sampai minggu depan.
sebab sempena akhir tahun, beli ephyra dapat free ephyra skinbar.
baik tunggu sikit kan :D
lepas tu customer tanya apa benda ephyra skinbar tu.
amik kau sesak napas i nak reply, sebab sendiri tak tau n tak berkesempatan nak try.
so ni sambil aku update. sambil aku pun baru nak tau apa Ephyra skinbar ni.
sebab dah banyak testimonial menarik jugak pasal produk ni.
sebab since few months back memang setiap kali Ephyra sertai segala expo, karnival ke apa.
memang ephyra skinbar ni dah di beri ke customer yang datang.



Ephyra Skin Bar ni adalah satu lagi produk keluaran Oceanlife Marketing selepas kejayaan Ephyra Premium di pasaran.
Ia berfungsi dengan sangat pantas hanya dalam masa satu malam, korang boleh mula dapat lihat kulit jadi lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah.
Hasilnya terserlah jika penggunaan berterusan dan konsisten.


Ephyra Skin Bar mengandungi bahan alam semulajadi yang berkualiti tinggi mampu mengubah keadaan kulit menjadi lebih cerah, halus selembut kulit bayi.
Kulit yang kusam, menggerutu dan kulit kendur akan lebih licin, segar, lebih tegang dalam masa beberapa hari sahaja selepas menggunakan Ephyra Skin Bar.
Ephyra Skinbar adalah rahsia kecantikkan semulajadi.

Ephyra Skin Bar boleh

- Menggebukan dan mencerahkan kulit
-menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat
-menghilangkan parut dan kedutan
-membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
-melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah

Kesan Penggunaan (hasil berdasarkan testimoni lebih dari 500 pengguna selama 7 hari )

- Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang
- Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati
- Jerawat cepat kecut dan terus hilang
- Menghilangkan parut jerawat & jeragat
- Menghilangkan 'blackheads' di muka
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
- Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan
- memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan (ketiak)

berikut antara testimonial pengguna yang sudahpun mencuba Ephyra Skin Bar







Kandungan Ephyra Skin Bar

Bearberry Alpha Arbutin A Extract - paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit.
Bersama-sama dengan Glutathione ia membantu menjadikan tona kulit lebih sekata dan bersih dari bintik-bintik hitam.

Glutathione - kaya antioksida yang melindungi protein enzim dan mencegah kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kedutan dan parut.
Glutathione boleh melambatkan proses penuaan dan memperbaiki keadaan kulit.
Ia mengawal kesan-kesan bahaya radikal bebas dan mengelakkan pembetukan parut tebal.

Kolagen - Menyokong ketahanan fizikal dan keanjalan kulit dan menggantikan sel-sel kulit dengan lebih cepat untuk menjadikannya lebih tegang dan anjal.


Soalan yang kerap ditanya/ FAQ

Ephyra Skin Bar ni berkesan ke?
Insyallah sangat berkesan kerana sepanjang tempoh percubaan 4 bulan lepas, sample free diberi kepada lebih dari 500 orang yang telah mencuba dan kesemuanya memberikan feedback/ respons yang sangat bagus dan positif

Skin Bar ni boleh tahan berapa lama?
Ephyra Skin Bar adalah 50g boleh tahan selama sebulan.

Apa kandungan dalam Ephyra Skin Bar ni?
Glutathione, Kolagen Ikan, Ekstrak Carrot, Bearberry Alpha Arbutin A Extract, Banana Enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatheraphy fragrance.

Berapa lama nak lihat kesannya?
bergantung pada individu, ada yang boleh rasa serta-merta kulit lebih halus dan tegang, ada yang pakai 3 hari dah nampak kulit makin cerah, dan jerawat makin kecut. Rata-ratanya akan nampak kesan ketara dalam 1 minggu.

Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil?
Boleh, Ephyra Skin Bar sangat berkesan dalam menghilangkan parut jerawat serta jeragat degil kerana ada kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit dan memudarkan parut-parut hitam atau berlubang.

Macam mana nak guna?
Basahkan sabun dengan air, biarkan ia berbuih sedikit dan terus sapu pada muka.
Urut seketika dalam 2-3 minit.
Untuk kulit bermasalah, boleh urut sedikit lama dalam 5 minit.
Bilas sepenuhnya, dan sapukan pelembap anda seperti biasa (boleh guna toner dan pelembap dari jenama lain).

Setakat ini, produk Ephyra Skin Bar sahaja?
Ephyra juga ada dalam bentuk minuman kesihatan dan kecantikan (Ephyra Premium & Trial Pack).
Ia lebih untuk merawat dalaman dan seterusnya memperbaiki luaran kita.
Ephyra Skin Bar adalah produk kedua selepas kejayaan produk Ephyra di pasaran, melengkapi produk Ephyra bukan saja dalaman kita terpelihara malah luaran juga diperbaiki dan memberikan kesan lebih sempurna.
Jika guna kedua-duanya (minum Ephyra dan guna sabun Ephyra Skin Bar), kesan yang menakjubkan akan diperolehi.

Boleh guna sekali sambil minum Ephyra drinks?
Boleh. Sangat digalakkan.

Kalau ada resdung, boleh pakai?
Boleh. Ia mampu mengurangkan simpton resdung. Insyallah.

Boleh pakai kat badan sekali?
Boleh, ia sangat lembu untuk dipakai di muka, sekaligus boleh digunakan di seluruh badan.
Boleh juga bantu cerahkan kawasan/ celah2 gelap di seluruh tubuh.

Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai?
Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.

Bilakah Ephyra Skin Bar akan dijual di pasaran?
Insyallah akan mudah didapati dari pengedar dan kedai-kedai terpilih bermula Januari 2015 nanti.
Saiz untuk jualan adalah 50gm dengan harga RM40.



So dah faham kan?
sementara nak tunggu Ephyra Skinbar masuk pasaran untuk dibeli.
korang boleh dapatkan secara free.
untuk bulan december ni, setiap pembelian Ephyra Premium Box (30 sachet) akan dapat free Ephyra Skin Bar. wahhh nice kan.
haaaa sebab tu korang nak beli minggu ni aku tak bagi.
aku suruh tunggu.

Seperti biasa harga Ephyra Premium Box dpd iolls.

1 box RM197
2 box RM350
3 box RM500

setiap box dapat free - Ephyra Skinbar, Shaker n Woven Bag.
dan jugak free postage.
kalau nak harga lebih meletop, untuk customer daripada Semenanjung, boleh contact iolls.
iolls bagi tau caranya.

Trial Box (10 sachet) pun ada ye. tapi takda free gift untuk trial box.

1 box RM68
2-3 box RM65/box
4 box n above RM5/box

nak order as usual whatsapp/sms at 0122758575
however aku takda jumaat-isnin sebab holiday. tak sure line macam mana.
ada aku reply. takda sila tabah tunggu iolls sampai ke tanah tumpah darahku :D

untuk more info mengenai Ephyra.

Official Facebook : https//www.facebook.com/oceanlife2u

Official Instagram : @ephyra2u / @ephyraskin



2 Comments:

Cik Aann said... [Reply to Comments]

cam best jee..nanti nak order nagn peej.

Basic H Boleh bertindak seperti Peluntur Lembut

May said... [Reply to Comments]

Nice product here!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...