Instagram : @peejburhan

senangkan kerja

banyak sangat orang email, whatsapp itu ini aku tak dapat nak reply satu-satu.
antaranya pasal iklan.
ramai tanya prosidur nak iklan kat blog aku.

ok buat masa ni aku tak amik iklan entry yea.
esp yang suruh aku buat review.
maksudnya suruh aku cuba produk n bagi review.
satu aku macam takda masa nak cuba produk2 ni.
satu lagi aku scary pun ada nak try.
aku ni kadang kulit sensatif. tak kena sikit mula la alergic gatal2 ke apa.
so aku tak berani nak sembarangan dah.

even if tak bagi barang.
just nak iklan.
aku macam takda masa nak buat.
orang akan rasa eleh iklan je kot. bukan payah.
payah ok. kau ingat senang ke?
nak kena jugak kena otak olah itu ini.
tak pernah buat then jangan banyak complain.
orang yang pernah buat je tau rasa dia macam mana.
esp dapat client yang jenis cerewet. pitam ok.

so, if nak iklan jugak boleh.
aku just amik sidebar banner n instagram punya iklan sahaja.
nanti if aku dah ada masa n ready nak buat iklan kat entry, aku inform.
buat masa ni tak yea.

aku ni nak online pun ala-ala takda masa je nowadays.
sebab tu blog pun terabai je rasa.
pic berlambak ni. tapi nak transfer pun tertangguh2 je.
aku selalu sebelum tidur baru ada masa online.
kadang tak sempat.
if sempat pun lewat.
nanti online kejap dah ngantuk dah.

selalu if online pun aku layan la tv series sikit-sikit.
tu pun sambil buat kerja.
either sambil2 tulis borang ke, sambil2 lipat baju ke.
macam tu la.

n satu lagi yang ramai dok tanya adalah contact no arjun.
yang contractor rumah tu.
ramai berpuas hati ngan kerja n harga dia.
sorry aku selalu lupa reply la.
korang tanya mama la, maybe dia senang dia reply.
tak pun korang terus bg aku nama, no tel, location rumah.
aku pass terus ke arjun. nanti dia contact korang.

rasa macam ada lagi persoalan aku kena jawab ni.
tapi takleh pikir lak.
tengok la senang2 nanti i update lagi.




1 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

sy ada cadangan; if one day ko nk buka iklan kan.. boleh minta yg nk iklankan produk/service tu untuk hantar dlm bentuk image je senang. jpg or png. lepas tu ko bukak satu entry iklan, ko add je images iklan semua. readers boleh scroll mcm tu je la. utk memudahkan ko. hihi.

-wani ezryl *

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...