Instagram : @peejburhan

Post A Selfie Before After Contest With EPHYRA

siapa yang tak pernah selfie tu memang rugi sangat tau.
sebab kadang-kadang selfie ni best la jugak.
feeling lebih la konon hahha.
tapi jangan la selfie sampai 8 kali sehari.
orang pun menyampah kan.

So semua pun mesti ada sikit suka selfie kan.
jom selfie jom.
mana tau lepas selfie ada chance menang Canon Selphy Printer yang boleh terus print daripada handphone.
Wah best sangat tu.
ye la zaman sekarang kurang orang nak pergi cuci gambar ke apa.
album semua dalam hp, computer, fb ke apa.
kalau la salah satu ni crash ke apa. haaa takda langsung kenangan nanti.
so kalau dapat print terus gambar best, memang terbaik sangat la kan.

Jom join contest Ephyra n berpeluang memenanangi Printer Canon Selphy dan banyakkkk lagi hadiah menarik untuk yang join contest ni.
Tak kira la menang / kurang bertuah, tapi semua yang hantar testimoni before and after, tetap akan dapat hadiah.


POST A SELFIE BEFORE AFTER CONTEST WITH EPHYRA


Cara-cara penyertaan :

Sila baca sehingga habis sebelum join contest ini!

Step 1.
Whatsapp raw image 'before and after' anda ke 019-3999238 beserta caption yang paling menarik.
Caption : apa yang anda rasa paling best selepas minum Ephyra.


Step 2.
Kami akan design post testimoni berdasarkan gambar yang diberi disertakan dengan logo Ephyra dan no id penyertaan. Dan kami akan whatsapp semula kepada anda.


Step 3.
Anda dikehendaki untuk Post image yang telah kami beri dalam Instagram anda dan Whatsapp printscreen captured semula pada pihak Ephyra (019-3999238) sebagai bukti.


Step 4.
Pihak Ephyra akan repost semula gambar itu di Instagram official @ephyra2u untuk buka undian paling banyak LIKES. Korang boleh promote kat kawan-kawan/ followers untuk menaikkan LIKES post gambar anda yang direpost di INSTAGRAM OFFICIAL EPHYRA sahaja.


Step 5.
Contest ini berakhir pada 28 November 2014 di mana semua gambar testimoni yang pihak Ephyra repost di Instagram @ephyra2u akan di nilai untuk memilih pemenang berdasarkan categori yang ada.
*sila baca syarat-syarat dibawah*



Kategori yang dipertandingkan :

1.  1 Pemenang cecah target LIKES paling tinggi
Hadiah : CANON SELPHY PRINTER CP910 (bernilai RM500) + Ephyra Premium Pack (bernilai RM197)


2.  5 Pemenang cecah target LIKES kedua tertinggi hingga kelima.
Hadiah : POWER BANK brand PINENG (original) 10,000 mAh (bernilai RM88) + Ephyra Premium Pack (bernilai RM197)


3.  1 Pemenang untuk kategori Testimoni paling Power!
Hadiah : POWER BANK brand PINENG (original) 20,000 mAh (bernilai RM125) + Ephyra Premium Pack (bernilai RM197)


4.  1 Pemenang untuk kategori caption Testimoni paling CATCHY/ MENARIK!
Hadiah : POWER BANK brang PINENG (original) 20,000 mAh (bernilai RM125) + Ephyra Premium Pack (bernilai RM197)


5.  Semua peserta yang kurang bernasib baik akan menerima hadiah Ephyra Trial Pack (10 sachet) bernilai RM68


Syarat-syarat Penyertaan.


  • terbuka kepada semua pengguna Ephyra di semua peringkat usia (baby pun boleh!)
  • gambar 'Before & After' mestilah jelas (contoh : kalau muka, fokus pada bahagian muka atau kalau tangan, fokus pada tangan)
  • gambar after/ selepas : mesti nampak perbezaan & kalau pegang produk Ephyra (kotak atau sachets) lebih berpeluang memenangi hadiah utama. Kalau takda pun masih boleh diterima.
  • testimoni anda mestilah berdasarkan penggunaan produk Ephyra dan tidak digunapakai untuk produk lain selan daripada Ephyra.
  • pengedar boleh sertai > berdasarkan testimoni yang terbaru. Sekiranya recycle testimoni lama - tidak akan diterima.
  • setiap keputusan adalah muktamad.
  • hadiah untuk kategori utama (Canon Selphy) perlu di ambil di HQ atau sekiranya perlu dipos - kos penghantaran ditanggung oleh pemenang.


Ok everyone.
korang yang happy dengan hasil ephyra, tunggu apa lagi. time ni la nak guna skill selfie masing-masing.
mana tau rezeki boleh memang hadiah-hadiah utama kan.
selamat mencuba semua.



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...