Instagram : @peejburhan

testimonial produk kecantikan

macam dah lama sangat je rasa tak share testimonial produk-produk yang aku jual kan.
sangat la peniaga tak gigih aku ni.
rasanya ramai je yang share kegembiraan.
ada some aku ingat aku sempat la print screen.
ada yang lupa.
ada some aku up la kat ig ke apa.
some lupa terus nak update. hampeh gila.

so alang-alang ingat ni.
mari share sini.
aku pun tak sure pernah ke aku share testimonials ni kat blog or belum.
if dah pernah, halalkan je la yea.
if belum…memang sesuai sangat la share.

ok here are some of em

TESTIMONIAL TABITA SKINCARE




:: penggunaan tabita selapas 1 bulan 1 minggu ::


:: penggunaan selepas 2 bulan ::



:: no bedak. no foundation. no apps katanyer. ::



:: wahhhh…kagum sangat kan menengoknya. serious berbunga-bunga je hati bila tengok customer happy ::


:: again customer yang berpuas hati. thanks sudi share gambar untuk testimonial ::


:: thanks sebab promokan jugak :D ::

seronok kan tengok pics dorang.
aku pulak tertelan-telan air liur tengok kulit masing-masing.
kemain lawa memancar-mancar masing-masing.

so sesiapa yang ada masalah kulit macam.

- jeragat
- jerawat
- kusam
- parut
- n macam-macam lagi

boleh la try tabita. Insyallah membantu.
produk ni kita kena carik sampai jumpa yang serasi.
macam ada orang serasi produk mahal-mahal. so pakai la.
ada orang produk biasa pun dah ok, pakai mahal jadi makin teruk ada la.
so jangan putus asa. teruskan mencuba. Insyallah nanti akan jumpa yang serasi n kita berpuas hati.


ok bawah ni pulak some of testimonial lain yang sempat aku print screen.


TESTIMONIAL EPHYRA


kesan pengguna ephyra yang breastfeed baby dia. 
banyak dapat feed back elok daripada ibu-ibu yang bf baby tapi amik ephyra.
antaranya production susu bertambah, baby dapat tempias kulit jadi gebu n cerah.

Ephyra boleh di minum even if pregnant.
if 5-6 bulan ke atas boleh amik ephyra.
amik masa dalam pantang or breastfeed pun boleh.
n ada yang bertanya if period boleh ke minum ephyra?
yes boleh. takda masalah. :)


antara kesan yang cepat nampak if amik ephyra.
but again macam aku cakap, setiap produk depends dengan keserasian masing-masing.
ada orang tak sesuai muka peeling je.
pelik jugak sebab tu langsung bukan effect daripada ephyra.
rupanya bila check dia allergic ngan seafood ke apa. macam tu la.
sebab tu aku cakap cuba produk. tengok serasi ke tak.


bagi yang tak tau.
lelaki pun boleh amik ephyra tau.
macam yang atas ni. regular customer.
memula dia amik. rupanya dalam diam suami dia pulak try.
n suami dia suka. sebab suami dia perasan perut kurang boroi… wah menarik.
ye la gigih bersenam tak nampak perubahan sangat.
minum ephyra tetiba ada perubahan. mau tak gigih kan.
tu yang kalau dia beli je mesti stock banyak-banyak.
sebab suami isteri amalkan ephyra.

ephyra ni aku rasa takda la boleh menguruskan badan ke apa.
tapi aku perasan if bangun tidur n minum ephyra.
mesti perut kau rasa kenyang je.
kira takda la terasa lapar macam perlu makan sekarang. macam tu la.
tapi harap maklum kak jah takda la rajin nau amalkan.
bila ingat je minum. ada la seminggu berapa kali je. hahahah.
so perut aku takda la rasa kenyang je. rasa macam meminta-minta makanan ada la. hahaha.
hoih bila la nak merajinkan diri n berdedikasi seperti dulu.
kulit dah tak memancar-mancar seperti dulu ni.
semakin mendung je.

TESTIMONIAL KRIM IBU PUTIH



ni antara produk yang terlajak laris.
gila kau setiap minggu aku restock bagai nak gila.

memula jual aku macam takda la rasa yakin.
tak tau nak cerita apa pun. sebab sendiri pun tak guna kan uolls.
sampai la mama mintak kat aku. sebab aku ada satu untuk aku try.
aku pakai 2-3 kali je pastu al-malas.
mama kata bagi mama.
suka mama sebab bekas jeragat dia pudar.
then masa noy berpantai, kulit dayang senandung kawwwwww.
dia tau pasal ibu putih ni terus dia mintak.
ye mintak jeeee. ahkak dia kan tauke. *pitam*
gigih dia pakai. dalam sebulan kembali ke kulit asal.
now dah boleh tahan melampau cerah. sampai aku suruh dia stop.

aku pun terkagum-kagum sebab bersih gila kulit dia now.
macam aku cakap la. dia ni muka memang sentiasa ada prob jerawat.
Alhamdulillah now, dia pakai tabita n ibu putih elok lak jadi.
lagi elok kulit dia daripada aku now.
bila aku share kisah dia la terus menderu orang dok beli.
again Alhamdulillah bila dorang pakai memang ok sangat, suggest kat kawan n saudara mara.
tu yang bertalu-talu order kan.
sorry if aku tak dapat nak bagi discount tang ni.
sebab mahalll hoi ibu putih ni. aku punya untung sikit bebenar.
kalau bagi discount ibarat meniaga tak bawak untung. huhu.

kawan-kawan kerja noy pun ramai gila la beli.
wah bagus.
tapi kong ajo noy kata aku kena bayar dia royalti sebab gunakan dia sebagai testimonial berjaya.
ewahhhh cantik muka, dah la barang orang dah supply…lagi banyak bunyi.

ni hah aku tengah start pakai.
sebab now kemain kelam muka aku.
jumpa orang pun dah segan.
takpa la now dah takda lagi adegan naik motor merempit.
so possibilities untuk kulit jadi gelap kena pancaran matahari dah takda.
kita cuba rajinkan balik diri memakan tabita, ibu putih dan minum ephyra.
semoga terus rajin.

oh bagi yang tak tau.
ibu putih ni pati tau. so tak perlu pakai banyak.
pakai dia untuk muka kau kena campur ngan night cream.
if badan campur dengan body lotion. yes. badan pun boleh ye.
ada customer repeat order COD kat rumah kata dia suka sangat.
dia sapu segala celah. suka dia celahan ketiak, montots, peha apa semua jadi cerah.
noy pun masa raya hari tu dia pergi main trampoline tu jatuh.
so siku luka n parut besar duit 50sen lama tu.
gigih pakai. now parut tinggal sikit je kecik daripada duit 5sen.
siap gigih kata, ok aku rasa dalam masa tak sampai sebulan akan hilang terus parut ni. wah.

ibu putih ni menjimatkan.
macam aku if pakai kt muka. dot-dot night cream dalam 8-10 spot.
then ibu putih aku dot dalam 5 spot je.
then sapu je la bagi blend.
sama jugak la dengan badan. korang pakai je dengan body lotion.
nak lagi best pakai la cody lotion yang whitening.
aku badan tak try lagi la.
satu-satu ye. tahap kerajinan belum ke tahap tu.

dulu lain la. nak kawin kan. gigih lain macam.
serious weyh tengok kulit dedulu masa memula pakai tabita macam tak sangka je.
apesal tak berseri sekarang?
lagi mau tanya kan. abis sekarang pemalas gila.
yeeeee….selama berapa bulan ni aku hanya rajin pakai cleanser je.
lain semua tak pakai. pastu tengok kulit customer lagi lawa daripada tauke terus jealous. hahaha.

ok asyik up muka orang je.
mari up muka sendiri di zaman muka sesuci lebaran.







aaaaa nak jadi macam ni balik.
jimat duit tak perlu beli foundation ke concealer ke apa.
semoga berjaya.
berjaya nanti akan ku selfie 80 kali sehari kat ig sampai korang muntah berbaldi-baldi.
semoga berjaya kakjah *tepuk-tepuk bahu sendiri memberi semangat*

oh btw.
harga n ada kat paling atas kat blog ni.
nak beli boleh email aku kat tabita.nhb@gmail.com
or sms/whatsapp 012-2758575
sebarang call takkan di layan.
harap maklum aku manusia yang tak kuasa jawab call.

terima kasih.

4 Comments:

acik watie said... [Reply to Comments]

Nampak macam best je pakai TABITHa..

http://acikwatie.blogspot.com/

Ai Izzati said... [Reply to Comments]

Wah..wah...cantiknye kulit muka tokey dulu gebu gebas...mcm pau ahmad..hehehe

Lavender violet said... [Reply to Comments]

cantikkk nye kak peej :D

Wawa Lias said... [Reply to Comments]

Kak,mata memang cekelat warnanye..?
Siyes cantik !
Like 3,000,000.000 kali.... (>___<)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...