Instagram : @peejburhan

@peachhub

ok sebenarnya tadi mengantuk.
rasa nak tidur je. hehehh.
tapi tak boleh sebab hari orang dapat gaji.
so macam busy sikit.

tapi nak update sikit.
if korang nak tengok any promo ke, info ke.
boleh follow ig @peachhub
if takda account instagram, boleh tengok kat tepi sidebar blog ni.
aku ada share ig pic kat situ jugak.
both untuk personal acc @peejburhan , n untuk business @peachhub
so if korang click kat gambar tu akan keluar infos yea.

aku tak aktif sangat kat ig ni.
ikut kerajinan, sebab belum ada second device untuk maintain account ni.
so asyik la dok log in n log out between personal ig and business ig.
tapi infos semua dah letak.
so berminat boleh terus sms or whatsapp. jangan order dekat komen box pulak yea.



so semua aku akan upload situ.
aku kalau boleh lepas ni taknak update pasal business kat personal ig @peejburhan tu.
nanti orang rimas n menyampah pulak.
aku pun menyampah. huhu.
so nak dapat maklumat lebih cepat. sila follow account @peachhub tu.

if aku rajin, aku akan update kat blog pulak.
selalu blog ni amik masa sikit la kan.
sebab nak kena transfer pic, kena type segala lebih detail kan.
kalau ig cepat n senang sikit :D
tapi pening-pening jugak la nak memikirkan caption.
sebab aku paling tak reti nak formal-formal ni kan.
tapi aku tengok ig shop lain mostly ayat proper je. hahah.
so konon-konon aku nak jugak la. tapi rasa macam lawak je. ;p

btw, ni tambahan testimonial yang ada aku share dekat ig @peachhub tu.


:: testimonial pengguna Ephyra ::

:: testimonial pengguna Ekstrak Kacip Fatimah ::


ok bawah ni pulak harga untuk Ephyra ye.
so siapa nak beli boleh contact macam biasa.



ini pulak hal tabita.
siapa yang beli sekarang perasan kan.
yang trial besar dan trial kecik dah new packaging.
senang katanya terus print properly kat bottles.
walau bagaimana pun, packaging bergantung dengan stok yang ada.
so kalau tetiba habis pulak bottles jenis ni, so tukar lain.
tapi jangan risau sebab benda masih sama, selagi ada tulis repack by AHR Beauty tu memang daripada kita orang la tu.
so jangan terkejut nanti, eh kenapa hari tu beli lain. kenapa kali ni lain. 
selagi stock masih ada.
trial ni laris macam pisang goreng panas katanyer. :)


harga pun nak rombak.
so if nak beli.

Trial Kecil RM120
Trial Besar RM150

*free postage

oh lagi satu pesanan buat customer tersayang.
ada orang share tadi ni.


[ At the moment, pls don't use maybank2u and cimbclicks apps on smartphone to perform any banking transaction. Pls refer to the link below for more info.

http://www.mycert.org.my/en/services/advisories/mycert/2014/main/detail/1002/index.html ]

Kalau boleh jangan buat online transaction thru handphone korang.
especially kalau phone korang guna Android.
sebab ada malware. so sangat bahaya.

untuk langkah berjaga-jaga sila bank in kat bank, atm transfer or guna cash deposit.
guna computer or laptop boleh. tapi make sure computer tu dah ada anti virus.
n scan for malware.

sebaiknya baca link aku bagi tu untuk lebih faham n details.

sekian khidmat pesanan masyarakat daripada @peachhub

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...