Instagram : @peejburhan

memang tak la.

nak transfer pic daripada camera ke macbook.
sebelum tu aku nak clearkan iphoto dulu.
mana yang tak penting kasi delete. semak je banyak-banyak ni.
sekali ternampak few pics ni.

kita orang ada group whatsapp.
whatsapp group laki bini.
aku, elly n filla. then MrB, radie suami filla then win suami elly.
merepek je la selalu.
radie ngan asyik nak mengenakan orang.
win asyik up pic makanan je sama perangai macam bini dia.
laki aku jarang berbunyi kecuali tak abis2 dok letak icon emoji bebanyak. ciitttt.

yang si elly tak abis-abis nak up pic romantik dia ngan win.


elly ni memang lain macam romantik.
aku ngan filla sama, rock oo sikit perangai.
tapi filla ngan radie lagi rock la. bertuah la nak nampak bermanja.
macam aku biasa-biasa tapi laki aku jenis tak segan sikit.
suka depan orang ngan bermacam aksi. kosser aku nak melayan.
keras je macam batu aku. biar la dia sorang-sorang.

so dalam group pun elly sibuk up pic dia ngan win.



rasa nak tampor kan dorang berdua ni.
pastu tak puas hati. kata apa lagi bennn up la pic macam ni.
aku kata bertuah la kalau kita orang ada pic macam ni.
kalau kau jumpa memang amazing sangat la.
sebab siapa baca blog ni lama tau la. aku memang ada masalah bab-bab kemesraan ni.
tak payah la ngan laki sendiri. adik aku ke, kawan-kawan ke peluk la aku ketat macam mana pun.
aku akan statik. memang aku tak reti la nak balas balik pelukan. hua hua.
aku memang macam tu.

so ngan laki aku pun sama la.
kalau berjalan pun jarang la nak berpegang tangan sangat.
apatah lagi nak berpeluk. eiiii rimas tau.
pastu nak amik pic macam ni? hahahah takda kot.
kalau ada kemesraan sikit mungkin hanya 5 tahun sekali je kot.
i is tak retiiii.
aku ngan bukan jenis berkepit.
laki aku lak jenis if amik pic feeling pandang tepi dia ingat dia american next top model.
so memang takda ye.

elly tak puas hati gigih cari kat ig aku. haha tak dapat.
dia up pic ni.


see tak romantik ok.
memasing membawa haluan masing2. haahahha.
ni pic aku #throwback.
boleh tahan besar lori aku.
dah la besar. kemetot pulak tu.
siap pegang bekas makanan lagi. dasarrrrr.
ni pic tahun 2005. gila oldskool.

tetiba radie kata macam puff daddy. 
siap dia up pic.



hahahhahaha. nak terpengsan.
dah macam nak sama pulak.
sesama pakai putih pulak tu. hahahahahaha.


ok warna je kot sama. kah kah.
tapi rupa lain.
ok mungkin lepas ni aku kena start amik pic ala romantik untuk lawan kak engku kita.
tapi dapat ku rasakan, sebelum orang lain muntah tengok.
aku dulu muntah berbaldi-baldi.
serious tak reti.



4 Comments:

Mila Hilas said... [Reply to Comments]

jhehehe lucu lah korg seme ni...tahniah la ad kwn suka duka kn..

Misz-ella Ismail said... [Reply to Comments]

Hehehe. Lawak entry ni, Peej.

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

haha sama la, mcm xpernah je ambik gmbr beromantika bagai. biasa gambar happy2 gila2 je macam tu.

Irfa said... [Reply to Comments]

hahaha, lawa la peej
tp korang ber3 mmg sweet bersama
peej,elly,pilla

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...