Instagram : @peejburhan

Ephyra sesuai untuk BF mom.

[sticky post - scroll down for new entry]

Salam untuk semua pembaca blog n customer Ephyra.
ni nak inform yang Ephyra baru renew sijil halal from Jakim.
so sijil valid untuk tempoh 2 tahun lagi.
so boleh la minum Ephyra tanpa was-was.


Ephyra jugak ada join Halfest yang diadakan pada 3-7 September 2014 ni.
Ekspo Makanan Halal terbesar Malaysia.


Event : Halfest
Venue : Pusat Pameran Mines, Sri Kembangan, Selangor.
Date : 3-7 Sept 2014
Time : 10 pagi - 7 malam
Booth No : 495 & 504

haa start hari ni. 
so siapa ada area bersekatan boleh la check out Halfest ni.
siapa yang nak jumpa Duta Ephyra, Memey & Norman Hakim then boleh datang Sabtu & Ahad.


ok now nak cerita kebaikan Ephyra untuk ibu-ibu yang breastfeed baby.
ramai customer tanya jugak. if pregnant boleh ke amik Ephyra?
jawapan, yes boleh selepas kandungan berusia 5-6 bulan ke atas.
if lepas beranak, boleh ke amik Ephyra? boleh ke if breastfeed baby minum Ephyra?
jawapan, yes boleh. dedua boleh.
even duta Ephyra, Memey sendiri pun amik Ephyra time BF anak dia.
takda masalah, even ada few testimonial yang menunjukkan yang susu bertambah setelah minum Ephyra.

Sebab Ephyra ni ada banyak kebaikan. Antaranya :

  • Ephyra bertindak sebagai energy booster.
  • Ephyra mampu menganjalkan semula badan-badan ibu yang menggeleber selepas bersalin.
  • Ephyra mengembalikan kepejalan otot yang boleh membentuk semula badan ibu-ibu yang menyusukan baby untuk kembali cantik.
  • Ephyra membaiki kesan stretch mark dan luka ibu semasa bersalin
  • Ephyra mengekalkan rasa kenyang kepada ibu-ibu yang mahu menjaga badan selepas bersalin
  • baby yang disusukan juga mendapat manfaat daripada Ephyra. Ephyra membantu untuk mencerahkan kulit baby yang BF. hasilnya baby jadi gebu dan sihat.
  • Ephyra membantu menstabilkan hormon ibu.
So dua-dua dapat manfaat.
Ni antara testimonial Ephyra untuk ibu-ibu yang amik Ephyra sambil BF baby.




:: ni aku pernah share. testimonial daripada customer ku, Kak Sania. ::




ni antara testimonial bagi ibu-ibu yang susukan bayi mereka.
so jangan takut nak try. boleh try.
Ephyra ni sesuai untuk semua peringkat umur.
Lelaki pun boleh amik jugak.

oh lagi nak bagi tau.
yang harga promo tak habis ye.
last day 31st August 2014 hari tu.
now back to normal price.

1 premium box - RM197
1 trial box - RM68

as usual beli more than one box akan bagi great discount.
if nak beli boleh sms-whatsapp - 012-2758575

jangan lupa untuk ke Halfest 3-7 Sept 2014 di Pusat Pameran Mines.



1 Comments:

Haris Zuhaina said... [Reply to Comments]

As Salam Peej
EPYRA leh terus consume masa dlam berpantang? Boleh ka consume masa consume jamu2 berpantang?
TQ

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...