Instagram : @peejburhan

customer hari sabtu

ok siapa yang berurusan dengan aku hari sabtu.
andai kata korang dah buat payment.
boleh tak korang whatsapp aku again.
esp yang berurusan dekat whatsapp.
yang thru email takpa takda masalah.

sebab hp aku kena restore again.
sebab tetiba menggila pulak.
sebab malam kelmarin

apapapaaku update iOS8 tu.
lepas restore n even after back up balik pun.
then kena install balik semua apps.
aku tengok last convo kat whatsapp adalah hari jumaat.
so segala details korang bagi on saturday aku tak dapat retrieve.
so sila contact balik yea.
kang korang marah pulak aku tak dapat post on monday.

sorry sangat. tidak ku pinta jadi begini. sobs.
walaupun agak bengan tetiba lak jadi macam ni.
tapi aku tetap suka ngan iOS 8 ni. :D

ok jangan lupa yea whatsapp again.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...