Instagram : @peejburhan

stock update.

ingat lepas raya semua orang relax.
rupanya semua kembali normal.
ramai beli barang, Alhamdulillah.
tapi dengan barang berpusu-pusu orang beli bak piranha.
stock aku licin dalam masa sehari ok.

so aku mintak maaf takleh nak post barang korang today.
Insyallah esok aku post sebab malam karang restock.
aku dah agak barang akan habis. nak restock daripada hari isnin malam.
tapi dapat tau trial dalam proses tukar new packaging.
so supplier pun takda stock.
kehabisan terus.
Insyallah by malam ni ada.
so aku akan post esok.

ibu putih 50g pun out of stock.
pun akan restock malam ni.
so semua aku post esok ye. sorry sangat.

serious aku memang ready je sebelum mula business.
serious banyak kot barang aku restock.
tapi dalam masa 1-2 hari je habis semua sampai hampir kosong rak dibuatnya.
trial besar la paling laku. dalam masa sehari dua amik kau berpuluh-puluh order.
semalam dapat la mintak supplier post kan some.
tapi dia pun sampai licin stock.
so harap bersabar ye.

ephyra pun kemain semalam banyak gila stock.
ni aku jenguk tengok memang jap lagi kena restock lagi.
ikutkan memang macam malassss je nak keluar restock barang.
tapi ni nampaknya memang terpaksa la sebab nak post orang beli kan.
trial tinggal 6 n premium box tinggal 1 je tu.

oh ramai tanya pasal promo ephyra tu kan.
di lanjutkan lagi yea. dah tanya hari tu, dorang kata dilanjutkan sampai merdeka. gituh.
so nak beli ngan harga promo masih boleh yea :D

oh by the way, skincerity pun out of stock.
tak sure bila ada. dah lama gak takda ni.
so aku takleh nak jawab soalan bila akan ada stock.
nanti ada akan ku update la macam biasa kt ig yea. either ig aku personal or @peachhub tu.

ok tu je dulu.
aku nak sambung buat kerja.
post barang mana yang ada stock.
bye.




1 Comments:

rina prettyhealthy said... [Reply to Comments]

cool !!!!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...