Instagram : @peejburhan

Promotion daripada Awantona

Sekarang ni memang musim bermacam-macam majlis kan.
tak kisah la kawin ke, tunang ke, risik ke, birthday ke, cukur jambul ke, macam-macam la.
bila buat majlis-majlis besar ni, antara yang utama kena ada adalah photographer la kan.
tu antara paling kena awal book yea.
jangan jadi macam aku, semua last minute. lepas tu menggelupur. hahah.
tak kisah la nak kawin bulan depan ke, hujung tahun ni ke, tahun depan ke, sila book awal ok.
kasi lock the date.
so siapa yang nak buat majlis belum ada photographer or video grapher, haaa memang sesuai sangat la korang baca entry ni.

sebab Awantona buat harga promo khas untuk reader aku.
haaa dengar tu, sebut kau reader peejburhan terus dapat harga meletop.
kalau korang contact sendiri tapi eksyen tak nak sebut nama aku, tak dapat yea harga macam ni. *angkat-angkat kening*


seeee mana nak dapat harga untuk 3 occasion, nikah, sanding n outdoor harga bawah RM2k.
tak dapat ye.
so sila grab.
serious aku checkout hasil kerja awan tona memang terbaik.
aku suka gambar yang ceria n colour vibrant macam ni.
nampak details semua. super love.












cantik sangat kan.
puas hati tengok.
sebab sometimes kalau salah main colour bila aku tengok gambar kawin orang jadi kecewa.
rasa macam apasal tak nampak details baju pengantin ni. terang sangat gambar takda nampak apa dah. :/
kesian tau mahal-mahal n meletop baju tapi kat gambar tak nampak semua tu.

so kalau korang bercitarasa macam aku. memang Awantona ni paling la sesuai.
sebab Awantona ni terdiri daripada photographer dan videographer muda yang sangat berpengalaman dan sentiasa fresh dengan idea-idea baru.
sangat sporting, productive dan selalu on time dalam dateline.
normally album/video Awantona siap sebulan selepas tarikh wedding.
ye ini penting ye. kang geram je, kita ni punya la menunggu. tetapi asyik tertangguh je. bengang je kan. pastu nanti dah siap, orang pun dah tak hingin nak tengok, dah basi sangat pic kawin. hhaaa gitu.

Awantona lebih pentingkan moment dan style gambar yang soft2 supaya mood lebih romantik dan pose yang nampak natural.
nak tau photographer tu bagus dan maintain kualiti dia, korang kena tengok sample album.
so kalau boleh kena meet up dan tengok sample album. lagipun lebih senang nak deal lepas tu.
sebab kadang photographer ni kau tengok dalam fb or website kemain pic meletop, sekali dapat kat kau rasa macam eh apesal time kau takda pun pic best macam kau tengok tu kan.
untuk reader aku yang tak duduk KL jangan risau, Awantona ni pun amik job luas daripada KL dengan charge mileage yang sikit je.

Awantona ni company yang tak kejar kuantiti job sehari, untuk menjaga kualiti hasil kerja.
Awantona hanya ambil maximum sehari 4 job sahaja.
Photographer/videographer yang dihantar pun style gambar/video lebih kurang kualiti principle photographer/videographer.

oh takut korang terlepas pandang.
pakej ni adalah menggunakan khidmat senior photgrapher.
tapi if sesiapa berminat, ada juga sediakan package Principle Photographer.
Wedding anda akan dishoot oleh owner Awantona sendiri.

haaa tadi aku cerita harga promo gambar kan.
ni pulak harga if berminat nak amik videographer.


menarik sangat.
nasib ahkak dah kawin uolls. kalau tak harus nak.
masa aku kawin takdok segala ni.
i is tak mampu sebab time tu semua aku tengok harga rm5000 ke atas. *tersedak*
so memang best sangat la dapat harga macam ni.
again jangan lupa mention nama aku untuk dapatkan harga ni.

oh lagi satu maklumat penting.
promo ni available if korang book sebelum 31 Ogos 2014

so cepat rebut peluang nak dapat harga best daripada Awantona ni, khas untuk pembaca blog aku.

boleh check out Awantona :

website : www.awantona.com
email : awantona@yahoo.com
instagram/twitter : Awantona
Facebook Pages/ Youtube/ Vimeo : Awantona Production
Contact no : 017-3683235 (Photographer -Zul-) /  010-4308411 (Videographer -Irman-)





0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...