Instagram : @peejburhan

Promo Ephyra ending soon

*sticky post - scroll down for new entry*

Assalamualaikum dear customers.

just nak inform yang tarikh last untuk harga promo Ephyra ialah 31 Ogos 2014.
so if nak dapatkan harga promo sila beli sebelum tarikh tu yea.


premium box (30 sachet)

1 box RM197
2 box RM350
3 box RM500

*free woven bag n shaker for each box
*free postage
*lagi banyak box beli lagi banyak discount

trial box (10 sachet)

TRIAL BOX SOLD OUT

lepas pada tarikh tu harga back to normal.
premium box = RM197 per box
trial box = RM68 per box

lagi satu yang aku tak update.
tapi siapa yang beli memang tau memang akan dapat free gift.
beli tabita trial ada free gift.
free gift dpd supplier.

free gift krim ibu putih/krim ibu putih strawberry, lip tint n mask.
buat masa ni trial kecik still maintain free gift n packaging ni.
tapi trial besar laju sikit jalan so aku dah pakai packaging baru.
nanti aku buat entry lain.
yang tu free gift lip tint, mask n serum triple stemcell.

Insyallah nanti aku buat proper entry for that.
oh trial kecik rm110 yea.
once dah jual packaging baru harga jadi rm120 yea.

barang lain pun semua ada kecuali skincerity.
tu memang takda stock n tak sure lagi bila akan ada.
lain-lain baran macam krim ibu putih, kacip fatimah, tabita, Dr. glow, harga macam tertera kat atas sekali ni.

oh lagi satu kaylena beaute pun promo. RM165 per set.
free postage.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...