#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

update on cookies.

[sticky post- scrool down for new entry]

ok terasa macam nak dekat je raya kan.
padahal baru nak masuk 2 weeks puasa.

ok aku nak update on cookies.
kan sebelum ni aku inform yang boleh bank in or COD je nanti.
terpulang nak mana.
tapi ada some memang dah buat payment.

tapi tu la masa buat keputusan tu aku tak sangka sambutan meriah macam ni.
sebab tahun lepas aku boleh handle.
sebab kos aku amik cookies tak sampai RM1000 ye.
tapi kali ni sambutan 3 kali ganda. 3 kali ganda untuk setiap jenis cookies ye.
so bayangkan ganda-ganda..berganda-ganda. aaaa takut.
so bila aku kira-kira. aku nak amik segala cookies ni.
kos aku cecah 5 angka ok.

banyak la pulak duit aku nak ke arah tu.
dengan kereta nak keluar ni, dengan aku ada perniagaan lain yang memerlukan modal lagi.
pitam ahkak.
plus nanti pikir, if semua COD nanti gila scary pegang duit kat tangan banyak2.
musim2 nak raya ni. bahaya la.
so takut jugak di situ.

so mohon jasa baik siapa yang dah order tu rasanya senang bank in la.
so Insyallah dalam 2-3 hari ni aku akan contact balik sorang-sorang with total n bank details yea.
once cookies dapat nanti boleh pick up je.
senang pun ye sebab aku tak perlu pikir nak sediakan small change.

sorry ye kalau kak jah poyo2 je kata memula boleh COD tetiba nak suruh bank in la apa. hahha.
tapi harap memahami ye :)

Insyallah by next week semua cookies sampai.
so aku akan inform n set time n date bila boleh start pick up.

tetiba semangat raya.
tapi tu la tahun ni takda buat apa untuk raya.
mood belum mari kot.
tengok nanti last minute macam mana. haha. :D

ok. tunggu whatsapp/sms terjah daripada kak jah *wah it rhymes* meminta bayaran cookies. :D

edited : baru half aku sempat whatsapp bagi payment details. lagi half Insyallah by esok malam aku bagi. terlalu banyak kerja aku tak sempat buat semua. 

1 Comments:

Mila Hilas said... [Reply to Comments]

dhsyt gile order biskut smpi 5angka... :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...