Instagram : @peejburhan

Terima kasih dear customers.

hari ni awal bangun.
seawal pukul 10am dah ada customer amik cookies n barang kan.
sambil tunggu sempat basuh baju, jemur baju semua :)
customer ada datang until 6pm tadi.
then break kejap. ni continue balik 8.30 sampai kul 11pm sat lagi.
takpa esok last.

ni sementara tunggu tu teringat sesuatu.
ingat tak aku ada mention hari tu.
yang hasil jualan barang ni aku nak bagi sikit ke tabung amal untuk setiap pembelian tu.

sumbangan rasanya paling elok.
untuk diri aku, untuk customer aku n jugak untuk penerima tu nanti. Insyallah.
sebagai ganti aku tak dapat bagi any special gift sempena nak raya ni.
plus aku pun blur tak tau nak bagi apa. ;p

so tadi gigih kira hasil jualan since 14 julai hari tu.
tambah, darab semua. so Alhamdulillah dapat la sumbang kan ni untuk tabung aman palestine.


Alhamdulillah. lapang rasa takda benda tertangguh.
so dengan ini nak ucapkan thanks kat customers yang beli dengan aku.
daripada dulu sampai sekarang, yang baru pun.
thanks sangat, tanpa korang tak dapat nak bagi ni kan.
ok ada la, tapi amount takda la macam ni.
so thanks again.

aku kadang tak sanggup tengok fb.
bila ada bermacam cerita n video orang share.
sebak n menangis.
aku pun takda share pasal palestine, save gaza semua.
bukan sebab aku tak care.
tapi setiap orang ada cara berbeza.

marilah doa dengan sumbangan kita yang tak seberapa ni dapat permudahkan lagi urusan Aman Palestine.
dan terus berdoa agar saudara-saudara kita di Palestine selamat. :'(



1 Comments:

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

mmg sedih :'(. at the same time marah sbb ada yg komen2 (esp dr luar negara) yg support apa israel buat. baru2 ni ada kegilaan post gambar bogel untuk support israel defense force. tah apa2 tah.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...