#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM110

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM250 (SM) -RM260 (SS)

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

-RM183 (SM) -RM186 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

cookies raya close order

ok sebab sambutan yang sangat menggalakkan n aku jadi seram.
aku akan tutup order awal.
patut tutup 13 kan.
tapi aku akan tutup esok. 7 july pukul 12 tgh hari ye.

aku takut aku takleh handle pulak banyak sangat.
sebab aku buat sorang. n aku pun buat business gak kan.
kang tak terkejar nanti.
tahun lepas order dalam 30 orang macam tu je.
ni aku tengok dah lebih 60 orang order. Alhamdulillah.
tapi tetap lap peluh.

sorry short notice sebab aku demam ni.
n kerja banyakkk sangat aku tak terkejar nak buat semua.
oh n reason tutup awal supaya aku boleh cepatkan pengambilan cookies ni.
plan seminggu before raya kan.
so ni harapnya sebelum daripada tu dah dapat.
banyak permintaan nak amik awal.

sapa nak tambah order,baru nak order ke apa.
sila buat before 12pm esok ye.
order selepas itu takut tak dapat nak tunaikan.
terima kasih.

if keliru cookies apa aku cerita ni.
boleh click link ni http://peejburhan.blogspot.com/2014/06/kak-jah-dan-kuih-rayanya-muncul-kembali.html

1 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

Teringin sgt nk mkn jem tart sedap
tp saya dok kat sg petani

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...