Instagram : @peejburhan

viralbrothers

semalam aku ternampak ada orang share satu video ni kat fb.
video prank la.
lawak pulak aku rasa.
terus aku tengok video dia yang lain-lain.

aku tak sure dorang ni orang apa.
russian maybe.
tapi video dia ada translation la.
tak sure dorang memang celebrity ke, host ke or youtube celebrity.
tapi banyak la video dia.
tapi aku suka tengok video revenge dorang.

video 2 orang kawan ni.
memula dorang ni kenakan kawan dia.
sekali lepas tu kawan dia tu balas dendam balik.
then sorang lagi tu balas dendam balik.
tapi some tu lawak sangat. tak sukaaaa. hahahahha.

nway, ni aku share video dorang yang mana aku rasa macam lawak la.
tak banyak pun. so far baru berbalas dalam 8 video aje.
aku share some. :)

enjoy.
happy saturday.














0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...