Instagram : @peejburhan

Pemenang Utama contest testimonial Tabita.

 Setelah sekian lama baru aku nak update testimonial pemenang utama contest testimonial tabita by AHR Beauty ni.
dah la nak umumkan pemenang pun kemain lama.
dah umum ni baru nak buat entry ni kan.
dorang ni pun dah selamat dapat hadiah. hihi.

hari tu aku share pic n testimonial pemenang saguhati kan? CLICK HERE
kali ni aku share testimonial pemenang utama pulak.


Pemenang Ketiga - Ai Izzati






Pemenang Kedua - Mastura @tora






Pemenang Pertama - Fara @faramia85





best kan?
terkagum-kagum tengok kan.
mostly yang pakai memang berpuas hati.

kesan pulak lain-lain bagi setiap orang.
biasa la, setiap orang lain-lain kan kulitnya
ada orang healing proses 3 minggu pertama tu takda effect sangat.
ada yang memang seksa la.
tapi sila la bertabah sebab hasilnya nanti memang sangat best.

sama macam mula-mula aku pakai.
terkagum-kagum je ngan kulit sendiri asyik nak selfie.
now tengok balik pic lama pun masih kagum.
ye la time tu gigih pakai sebab nak kawin kan. konon nak la lawo sikit.
tapi memang puas hati, esp bila ada orang puji cantik sangat kulit masa kat pelamin. bak telur dikupas.
haaaa kau, kau mampu? tak pernah la dapat pujian macam tu.
now muka aku still ok la. tapi tak selawa masa mula-mula pakai.
ye la. dah tak berapa gigih n kadang siap terlupa2 je nak pakai. hihi.

so bagi korang yang belum try, boleh la try.
sekarang ni memang sesuai sangat la start.
tak berapa lama je lagi nak puasa, pastu nak raya.
dia dalam 3 weeks tu dah nampak la ada improvement kulit.
tapi aku rasa paling puas hati bila kau pakai 3 months tu memang terbaik la result dia.

siapa nak beli semua ada ready stock ye.
set apa ada n harga boleh tengok sini CLICK HERE.

apa-apa nak senang sms/whatsapp je 012-2758575



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...