Instagram : @peejburhan

Mis Claire - Plussize Clothes Online Shopping

Siapa sini suka online shopping?
mesti ramai suka kan.
aku antaranya. ada time aku menggila sampai tahap hari-hari ada parcel sampai.
pastu sendiri takut. hahaha.
nasib sekarang dah sedar diri sikit. ;p



so kali ni aku nak kenalkan satu lagi online shop untuk plussize.
ye kita ni plussize size susah nak carik baju best kan.
tambah pulak online. so bila ada yang menarik tu marilah share.
plus selama ni ada je yang tanya aku beli baju n seluar kat mana.
so jawapan adalah Mis Claire. 

aku suka sebab memang plussize yang menepati citarasa.
lepas tu paling best harga pun sangat berpatutan.
n quality pun sangat best.
ada some tu nampak macam best, harga macam mahal…so rasa macam ok kot sebab barang best kan.
tapi bila dapat je barang rasa kecewa sangat sebab quality baju tu macam kau beli kat FOS pulak.
tak pun ada yang harga ok la tak mahal, tapi setanding quality.
tapi peliknya kat dalam pic macam lawa sangat. tipu sangat kan.

so Mis Claire barang so far berpuas hati la.
siap if pakai tu ramai je akan cakap lawa n tanya beli mana. :)

lagi best tadi jenguk la http://www.misclaire.com
wah banyaknya discount. lagi rasa berbaloi-baloi je.




here are some of yang aku personally suka.
so pretty eyy.














tengok la harga dia. murah n berbaloi-baloi sangat.
dah la lawa. super love.

cara nak beli pun tak susah.
semua main click-click je.
tak payah susah payah.

yang paling utama kena register as a member.
tujuan bukan apa. sebab situ nanti letak segala details untuk postage nanti.
so untuk kemudahan di kemudian hari time nak beli nanti. :)
so lepas dah register, everytime nak purchase just log in je.

cara beli
1. pilih baju mana suka. if baju tu ada 'Attribute' tu pilih la korang nak size yang mana.
2. lepas tu tekan 'Add To Cart'
3. if masih nak beli few lagi. boleh teruskan shopping n ulang step 1 & step 2.
4. dah selesai shopping boleh tekan butang 'Checkout Now'
5. akan keluar list apa yang ada dalam shopping cart


if nak teruskan tambah barang boleh continue shopping. if tiba-tiba rasa macam taknak pulak barang yang korang pilih tu, boleh je remove item tu dengan tekan butang pangkah tu.

6. Tekan butang 'Proceed to Checkout'
7. akan keluar info korang macam nama, alamat, no tel. if betul boleh confirmkan.
8. keluar online order, confirmkan semua betul, lepas tu boleh terus tekan 'Confirm Order'
9. Proceed with payment. boleh buat payment situ jugak


or if prefer nak bank in sendiri pun boleh. tapi lepas buat payment kau kena inform manually thru email.
if nak guna paypal pun boleh.
senang sangat la.
if nak guide cara nak order online bergambar boleh click link ni CLICK HERE.

oh lupa, postage untuk seluruh malaysia dan jugak singapore ye.
if beli banyak dengan certain amount akan dapat free postage.

raya pun tak lama lagi.
dapat gaji ni dah boleh beli siap-siap ni.
n sementara tengah ada banyak discount n sale tu kan.

so boleh checkout Mis Claire kat sini:


Website : http://www.misclaire.com

Facebook : https://www.facebook.com/plussize.misclaire

Twitter: https://twitter.com/MisClaireMY

Instagram : http://instagram.com/plussize_misclaire

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...