Instagram : @peejburhan

Lalina Boutique

siapa baca blog ni dah lama mesti dah familiar dengan nama Lalina Boutique ni kan.
antara Plussize online shop yang aku suka.
ok tujuan buat entry ni nak inform yang pre-order untuk hot items dorang di buka.

Items for Pre-Order as below:

1. Flare Palazzo Pants
2. Palazzo Pants
3. Panel Skirt
4. Plus Size Maxi Skirt








untuk items ni ada on going promo, "2 is better than 1".
ada special price kalau beli more than 2pcs.
so if nak murah kumpul la order dengan kawan office ke, sedara ke, adik beradik ke…so lagi savings la kan.
Items ni memang hot items n dah restock banyak kali, more than 500pcs sold, especially Flare Palazzo & Paner Skirt tu.

soon dah nak tutup tau pre-order tu.
so for more info untuk June Pre-Order boleh CLICK HERE.

selain daripada tu.
ada banyak jugak new items for grab.
ni antaranya.





 :: Plussize Dresss Jubah ::



 :: Plussize BF Chiffon Shirt - RM38 for 1 pcs, RM35 for 2pcs & above ::






:: Plussize Pencil Skirt RM39 ::


:: Plussize Jeggings - RM39 ::

so boleh checkout Lalina Boutique untuk tengok-tengok collection yang ada.

Instagram: @lalinaboutique
Email: lalinaboutique@gmail.com
Whatsapp: 0176042656 (now boleh order via Whatsapp jgk for faster response)



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...