Instagram : @peejburhan

settle kan satu-satu

nak tidur. tapi belum boleh lena.
banyak pulak benda dok berpikir.
hari yang tak produktif today.
bermalasan je kat rumah.
ada few customer datang nak amik barang.
then that's it.

hari ni terlebih stress.
pikir macam-macam.
rasa serba salah, sedih, emo, berbelah bahagi n macam-macam la.
so untuk gembirakan hati. mari makan.
aku kalau stress terlampau aku rasa makanan happy kan aku.
so rasa nak makan aje.
tak pun nanti langsung taknak makan. either one la.
mama dah la masak sedap bebenor today.
super love.


makan sambil nangis. haha.
over sangat expressi tu kan.
ni tadi pukul 12ish makan lagi.
makan sambal sardin pulak. tepuk tangan.
baru rasa tenang sikit. rigghhhttttt.

oh by the way.
ada few slots lagi to fill in.
siapa nak join inform je.
tak kisah if korang beli daripada aku ke, daripada sesiapa ke. korang sendiri jual ke.
boleh je join as long as korang ni pengguna Ephyra.


excited pulak aku sebab mostly yang join di kalangan bloggers jugak.
dah macam bloggers gathering pulak rasa.
haha mama pun siap cakap tadi kalau nak ikut boleh.
eh boleh aje. mama pun pengguna Ephyra jugak. :)
kalau korang n mak korang pengguna, nak datang sama-sama boleh je.

pihak Ephyra akan bagi korang goodies. aku pun sama ada nak bagi something.
ececeh. over sangat kan. ala takpa sekali sekala kan.
token la sebab selama ni support aku dari apa segi pun la :)

nak join bg nama je kat aku.
takyah segan ke apa. if fikir segan aku laki la queen of segan ok.
takda formality pun. tujuan bg nama pun bukan sebab nanti sampai kena register ke apa.
takda.
tujuan supaya aku dapat budget kedatangan je.
sebab ye la tempat dah reserved. taknak nanti terlebih kang takda seat kang korang nangis.
tak pun nanti balik tak dapat favours dpd iolls sentap lagi mengeji aku. aaa takut.
so itu aje pun. hihi.

aku sebenarnya ada banyak benda kena uruskan ni.
tu yang satu-satu aku settle kan ni.
satu settle baru la rasa lega sikit.
aku ada nak kenalkan few produk baru tau.
tapi aku takda masa nak update properly.
aku sangat teruja ni nak share. sebab serious best gila produk tu.
ada few orang dah cuba jugak n bagi respond menarik. vavavva.
haaa saspen tak? hahah

ok ada masa dalam this week jugak aku update yea.
Insyallah.
diharap segala kesulitan aku lately ni di permudahkanNya.
tenang sikit aku nak meneruskan segala urusan.


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...