Instagram : @peejburhan

selamat pagi malaysia

awal hari ni kak jah bangun.
sebab amazingly semalam tidur pun awal.
sungguh produktif rasa diri ini.

tu takpa. bangun je hidung ni dah berbau macam-macam.
katanya bilik aku kan belakang. so sebelah dapur je.
so harus bau kuat je.
bilik aku tu la masalah. lepas masak amik kau bau makanan bilik.
sebab tu kena pasang scented candles je.
macam hari tu aku beli kat ikea elly dok kata mengada beli macam pakai.
hello. pakaiii ok!
wah tetiba nak marah kenapa? hahah.

nway, bangun je dah mak dok panggil suruh sarapan apa bagai.
mak dah siapkan sarapan. amboi over sangat ni mak.
semakin menantu hantu nanti ni.
tu takpa. aku bangun terus pergi gosok baju untuk MrB pergi kerja.
sekali mak tanya buat apa tu? aku kata gosok baju sat.
sekali mak kata, ni hahh baju mak dah gosok dah.
boleh mak dah gosok few baju. siap baju aku sendiri.
what is this mak?
aku ni pakai baju bukan bergosok pun.

belum lagi ngan laundry pun mak buat. dia basuh sidai n lipat semua. tsk.
tah bila mak buat tah.
maybe time kita orang keluar kot.
sebab ye la kadang ke rumah mama tengok papa kan.
then semalam keluar ada birthday party anak kawan.
tau-tau memacam mak buat.
terkejut2 aku.

cerita kat mama, mama terus sound kata, memang perempuan macam tu la.
aku je yang pemalas. e eh.
i iolls takda la pemalas. tapi seminggu berapa kali buat sudah.
tak perlu hari-hari la kan. work smart bukan work hard. eh boleh ke macam tu? hahah.

tapi bangun pagi ni bagus.
tangkas je aku membalas segala email/whatsapp/sms customer.
Alhamdulillah banyak pulak order ni.
terus awal aku buat kerja hari ni.

oh yang order perfume, post today yea.
aku memang akan amik stock weekend n post isnin yea.
yang nak COD pun boleh.
tapi if korang nak, aku amik weekend. then minggu seterusnya boleh pick up.
aku akan bg tau once ada barang.

mama suruh aku letak kat blog stock perfume tu.
sebab dia kata dia try bukak kat instagram @peachhub tu tak jumpa pun.
pulak. ye ke?
ke korang tengok ok je kan?
ok la if rajin aku update kat blog ye.
andai kata orang yang tak biasa guna ig kan.
tapi if berminat tolong whatsapp/sms yea.
jangan komen situ. sebab if korang komen situ aku takut tak perasan.
sebab buat masa ni ada takda device khas untuk acc ig yang tu.
kang berjanggut lak korang tunggu aku reply takda jawapan.

sementara tu. siapa nak tengok collection apa yang ada.
boleh tengok kat sini http://instagram.com/peachhub
senang aku update sini yea.

oh kaylena pun sambutan menggalakkan sangat.
nanti korang dah pakai story la macam mana yea.
bagi testimonial.
pastu ramai pulak menunggu review aku.
sebab aku memang nak pakai. tapi ku nak abiskan dulu tabita aku.
tinggal sikit je ni. nampak sikit tapi dah seminggu tak abis2 gak. pelik aku.
abis je tabita ni aku nak try kaylena. huhu. tak menahan aku baca review.
siap kata wangi la apa.
sebab since balik pulak aku memang takda jaga sungguh2 la kulit.
macam now maintain pakai cleanser tabita aje. so tak berapa nak sesuci embun pagi la kulit.
so ok la kan.
so nanti pakai kaylena if ada perubahan best sikit nak share. :)

semua barang ada ready stock ye.
nak tengok promo apa yang ada boleh CLICK HERE

wokeyh people.
nak sambung buat kerja.
today banyak kerja mengpack parcel kena buat.
ada masa free iolls update lagi.
happy monday.

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...