Instagram : @peejburhan

pengguna EPHYRA, let's meet up [EDITED]


sedar tak sedar dah 2 tahun aku bersama Ephyra.
wah ayat..bersama katanya.
maksud aku dah 2 tahun la Ephyra dalam list barang yang aku jual.
antara produk terawal jugak aku jual.

aku jenis kalau aku tau barang tu ok dengan aku, or dapat banyak feedback ok pasal sesuatu produk tu baru aku rasa nak jual.
nanti if best mula-mula share ngan family n friends. then baru aku decide ok nak jual.
nak share jugak ngan readers yang lain.
Alhamdulillah ramai suka.
sebab mostly dapat good results jugak dengan Ephyra.
n kebanyakannya mesti return customer. :)
pastu borong-borong Ephyra. suka tau. thanks yea.

tapi selama ni kita communicate online je kan.
tak kisah la via whatsapp ke, sms ke, email ke.
tu je la. kadang-kadang ada customer yang pick up kat rumah aku
boleh la sembang sikit. itu pun kejap je kan.
sebab mostly pun rushing. n aku ni kan kadang2 pemalu. hahaha.

jadi aku rasa dah masanya untuk kita mingle.
saje relax-relax, chill, sembang-sembang over hi-tea.
so untuk pembaca aku yang terdiri daripada pengguna Ephyra, let's meet up.


since hi-tea khas untuk pengguna Ephyra, so pihak Oceanlife bersetuju untuk join sama.
so kata sana nanti boleh la kita share testimonial pasal Ephyra.
so aku dah pilih date n tempat yang sesuai untuk kita meet up.
tak lain dan tak bukan….



yeayyy suka suka suka.
suka kann. suka sebab satu dekat ngan area aku la. hahaha.
n aku memang suka flora cafe ni. dah la deko lawa n makanan sedap lak tu. fuhh.



lawa sangat kan.
nway, so kat sini aku nak ajak readers aku yang menggunakan Ephyra untuk join hi-tea aku ni.

Tempat : Flora Cafe, Ampwalk, Jalan Ampang, KL.
Tarikh : 31 May 2014
Masa : 3pm - 6pm
Admission adalah FREE ye. :)

tak tau mana flora cafe?
tengok map ni.
dia kat jalan ampang. bersebelahan ngan sucasa service apratment tu.
sebelum sampai petronas.
n lebih kurang opposite victoria station.


jemputan limited.
nanti ramai sangat tak best nak lepak sembang kan.
cea cerita. macam la aku ni reti sembang.
tapi since aku ni memang lambat warm up sikit. (pemalu la katakan)
so aku ajak la few orang teman aku. hihihi.

nanti ada ada goodies daripada pihak Ephyra n me.
eh talking about goodies. kemain aku, padahal tak order lagi ni. haha.

so, siapa berminat nak join.
sila contact aku yea.
boleh contact via whatsapp/email aku.
make sure dapat balasan confirm daripada aku yea.

oh sebelum lupa. jemputan adalah untuk satu orang yea.
sebab macam aku cakap jemputan limited.
kang semua bawak teman ke apa takleh pulak nak cater tempat nanti.
so yeah, siapa free 31st ni dengan time yang aku bagi tu.
sila contact saya ye.

ok tu je.
xoxo

p/s: serious debar-debar nak jumpa korang. ;p

3 Comments:

Innanie Ariffin said... [Reply to Comments]

Sounds really good kak!!!! Macam berminat!

Norzaila Ismail said... [Reply to Comments]

Bestnya Peej buat gather-gather. All the best Peej. Hope you enjoy jumpa dorang sume ye.

Chekgu Azrine said... [Reply to Comments]

Hmm..blm.guna lg epyhra..uhuk

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...