Instagram : @peejburhan

Pemenang Contest by AHR Beauty

sorry sangat kepada yang sertai contest ni sebab amik masa lama sangat aku ni baru ada masa nak umumkan pemenang kan.

ok untuk kali ni aku share nama pemenang.
so korang boleh email aku balik untuk redeem hadiah korang.

  • 1st Price - 1 set Exc + RM150
  • 2nd Price - 1 set Reg + RM100
  • 3rd Price - 1 set Trial + RM50
  • 7 pemenang saguhati - voucher RM50 yang boleh redeem masa membeli tabita dengan aku later.
Pemenang 1st Price ialah  - Fara @faramia85

Pemenang 2nd Price ialah - Mastura Aziz @tora

Pemenang 3rd Price ialah Ai012248 @ Ai izzati

Pemenang Saguhati

  1. syashine
  2. hana cttsb
  3. siti nabihah
  4. nurul fatimah
  5. wiwita
supposedly pemenang saguhati ada 7 orang kan.
tapi penyertaan tak ramai.
ramai segan kot.

so kepada pemenang aku akan email korang mintak details untuk post hadiah, bank in cash price n bg voucher code untuk pemenang saguhati yea. :)

sini aku share dulu testimonial pemenang saguhati ye.


1. Syashine






2. Hana cttsb









3. Siti Nabihah




4. Nurul Fatimah




:: Before ::





:: After ::



5. Wiwita

:: Proses Pemulihan untuk 3 minggu pertama n selepas 3 minggu penggunaan ::

amacam?
menarik sungguh kan?
kagum tengok.
nanti aku share testimonial pemenang utama pulak yea. 

if korang pun nak cuba boleh sms/whatsapp aku 0122758575


0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...