Instagram : @peejburhan

my twerk team

check gambar kat iphoto tengok ada pics keluar reramai.
boleh pulak lupa nak update.
maybe sebab elok lepas lepak ni dapat berita papa sakit tu.
then busy terus ke sana sini.
terlupa terus pasal session keluar ni belum update.

this was 2 weeks back.
pedd semangat create whatsapp group ajak buat session makan nasi daun pisang.
daripada few end up muka-muka biasa jugak la yang confirm join. huhu.
tapi still plan tak berapa nak berjaya.
sebab tetiba noy boleh lak ngantuk apa bagai.
dia tak pergi aku nak pergi macam mana kan?
aku takda kereta. tapi dorang dah nak amik aku.
tetiba baru noy bangun n kata siap la apa. cehh.

so plan bertukar, kata jumpa petang sikit n coffee session gituh.
takyah nak coffee session sangat. lapar ni tak makan lagi woih.
tapi since pedd pergi awal n dah lunch pun earlier nasi daun pisang.
dia tak mau ke sana dah.
so ke chawan je la.
walaupun aku sebenarnya malas nak ke chawan, sebab the last time makan kat chawan publika tak sedap pun.

tapi dah semua setuju situ. ok ke situ.
surprisingly makanan kat chawan bangsar adalah sedappppppp.


soto dia pun sangat la sedap.
better daripada flora cafe punya la.
seperti biasa tengok balik gambar ni tetiba terliur ni macam mana?



seronok jumpa dorang ni.
ada je cerita kelakar.
jumpa sekali sekala tu yang best sebab harus berebut masing-masing nak update cerita masing-masing.
n bila jumpa harus ada session bergambar.
dimulakan daripada kak pijah nak selfie ye.



ni bukan selfie ye.
ni baru lepas download app camera timer.
senang nak selfie reramai takyah sambil pegang phone sambil nak tekan snap photo ke apa.
timer sudah.
so download n mari testing.
boleh tahan horror pic tapi sebab kulit nampak mulus mari jangan buang pic ni. hahaha.
tapi serious kagum aku tengok kulit muka sendiri dalam gambar.
macam wahhh kemain. tapi apesal bila belek muka rasa biasa je.

oh btw, nak tengok promo apa ada sekarang n apa aku jual boleh CLICK HERE.
barang semua ada ready stock ye.
wah sempat. ;p

tu takpa. tu takpa.
baru nak session amik pic tetiba farrina tunjuk kehebatan phone dia.
farrina ni memang daripada dulu takkan ikut orang.
orang semua pakai nokia, nanti tiba beli hp jenama tak kenal tp bentuk unik.
macam sekarang kan mostly orang mesti pakai iphone or samsung.
mostly la ye. dia tetiba pakai hp lain. aku pun pelik.
tah bila la dia tukar. tak silap before this dia pakai iphone.
but nways, tetiba dia dok snap pic orang semua.
pastu happy2. dia ni dah kenapa.
rupanya app dia tu best okkkk.
eh silap bukan app. tp hp tu ada features ni.
dia akan detect muka orang n mula la benda2 pelik keluar.
if nak sendiri pilih pun boleh. tu bila kau selfie sorang la.
dah la dok gelak sakan sebab lawakkkk.

:: funny n comel kan. actually kau kena pandai2 adjust la bagi kau elok je terletak. tapi since time tu panas silau mana nampak. dia amik tu layankan aje. tapi tengok hasil lawak tu ::

:: Mr potato ada. sian syima beria nganga mulut kena tampal kat muka.::

:: kong ajo fa senyap2 buat macamni kat aku. bodoh tau. rasa macam aku geng jeffry din collaboration ngan david arumugam ::



:: hahah ok lawak sangat ni. syima kata apesal afro dia bermula daripada hidung? a ah la. hahaha. yang noy tu apesal taik lalat dah macam pua chu kang situ? ::




:: amik daripada camera aku baru la normal. :D ::

ingat berakhir di situ.
takkkk. pedd pulak datang takda kerja dia nak layan benda tu.
kita orang la jadi mangsa kena layan je dia.



:: tiba2 sangat kan nak konsep ada dinosour melintas? gilaaa. ::

:: lepas tu tetiba dia nak jadi pirate pulakkk ::

:: pastu dia paksa semua orang menjadi kucing. hahaha bongok. ::

tapi serious fun la pulak. hahah.
tergelak2 je.
bila tanya fa ni hp apa.
tak silap fa kata ni sony experia apa tah.
yeeee random gila kan. tetiba sony.
tapi yang pasti gila gempak weyh features ni. i is likeee.
takyah susah2 kau nak edit ke apa.
auto je dia kasi apa dia suka. i likeeee.

boleh tahan lama lepak.
lapar kembali mari order.

:: sago gula melaka. sedappppp. sejukkk. nikmat betul. ::


since sambal dia tak sedap.
mintak sambal belacan n cicah sambal belacan ubi kayu ni. besttt.
cis tengok pics makanan ni semua rasa nak lagi je.

lepas lepak sini.
farrina gerak awal sikit sebab dia ada family dinner.
kita orang continue lepak ke coffee bean pulak sebab gila tak comfort seat kat chawan.
dapat seat jenis tak best la. sakit badan.
al maklum dah tak berapa muda kan.

lepak kejap lagi.
dah masing2 pulang ke pangkuan laki masing2.
siapa yang ada laki la kan.

eh kenapa mata kuyu je ni?
ngantuk kembali kah ini?
ni kes tak cukup tidur la ni sbb hp dok berbunyi je whatsapp/call/sms dpd customer la n macam-macam la.
oh alang2 update ni aku selit la yea.
ramai contact n tanya promo still ada ke?
promo tu berterusan n sentiasa ada. melainkan kalau aku announce dah habis.
so ye. link aku bagi earlier. tu harga latest ye.
thank u.


3 Comments:

Farrina Jika said... [Reply to Comments]

Sony Xperia Z1! Hahaha

linda said... [Reply to Comments]

Comey2 seme:)

Miss Moon said... [Reply to Comments]

peej ...tang kucing tuh ...nko punya gamba paling comeyyyyy

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...