Instagram : @peejburhan

@peachHUB

siapa follow instagram or fb aku dah tau kot.
semalam aku inform yang aku buat instagram khas untuk online business aku.
ikutkan memang tak perlu kan.
sebelum ni ok je pun.
tapi Insyallah soon aku akan masukkan few lagi barang nak jual.
aku tak sure nak salurkan ke mana.
nak update kat personal instagram aku takut macam menyemak kan.
nak update blog pun leceh la nak kena transfer pic, upload n panajng lebar nak update.
fb pun aku rasa agak sepah n semak.
so solution adalah instagram.
ok so lets.

kelmarin aku dok pikir la apa nak bagi nama apa la untuk instagram tu.
nak buat kedai peej, peej shop macam pelik je.
pastu laki aku kalau boleh buat jangan pakai nama sendiri.
esp company. ni dia kata pesan boss dia la.
nanti if company tak menjadi nama pun buruk.
wah gitu. tapi boss dia business juta-juta. aku ni apa je kan.
tapi dah laki bagi pendapat tu mari la ikut.

dok la jenuh aku pikir.
hmmm…nak bagi nama apa ni?
ada nama berkenan je terus aku google. tengok dah ada tak orang guna.
mostly ada la kan. fineee.
then teringat koko kream.
kan aku suka kata laki aku koko aku lak kream.
wah kream ke kau? hahaha.
jom buat nama kedai koko kream.
walaupun if bukak memang takda kena mengena kedai aku jual benda berkaitan koko ataupun kream.
so aku google la koko kream. aaaa terkejut.
rupanya ada pornstar nama koko kream. hahahaha bongok gila ok.
tak suka.
lemah semangat aku.

last end up aku buat nama ini.


peach sebab sebutan dia akan buatkan sama macam nama aku.
tapi bukan nama aku selalu guna peej kan. so ok la.
hub pulak konon macam one stop center gitu la.
jangan ingat hub tu sebab hubby ke hubs ke apa yea.
aku memang tak pernah guna perkataan tu. tak suka n geli.
haaa tu salah satu perkataan aku tak suka. tak suka guna la.
orang lain guna lantak la. takda kena mengena ngan aku.

so yeah. silalah follow instagram shop aku @peachHUB

buat masa ni takda update apa lagi.
bawak bersabar.
Insyallah ada rezeki nak taknak kena la tambah phone.
maybe phone bongok2 janji boleh instagram jadi la.
sebab jadi kerja lak aku dok sign in sign out kat instagram tu.

ok sebelum tu kasi teaser.
soon aku akan jual ini. :)


wah best kan.
imported n variety. yang pasti harga meletop.
asal aku customer je, tapi aku teruja pula sebab harga berpatutan sangat.
so deal ngan kawan tu, kata aku nak jual ok tak.
dia kata boleh je. wah apa lagi mari grab.
ramai suka kan.

buat masa ni aku akan jual mana yang ada dalam stock sahaja.
sebab baju aku update bagi teaser kemain ramai request pelbagai perfume.
takpa. tu boleh bagi tau n biar dia dapatkan.
tapi selagi takda stock di tangan aku takkan amik special request ke, deposit ke apa yea.
tapi let say ada stock baru akan masuk. maybe aku akan inform few days awal.
so bersedia je kat ig shop tu.
sebab konsep siapa cepat dia dapat yea.

aku teruja sebab perfume yang tak masuk malaysia pun banyak ada.
so macam kalau kita mengimpikan sesuatu n selama ni tertanya macam mana la bau perfume itu ini.
tak sangka kat dia selalunya mesti ada or boleh dia dapatkan.
gituh.

so yeah. so lepas ni any update aku update situ.
maybe if ingat sekali sekala aku akan inform sini.
tapi maybe lambat la. tau la ahkak ni bab update blog nowadays macam mana kan.

apa tunggu lagi.
pergi follow instagram @peachHUB
#sayajual hihihihi.

p/s: aku try dapatkan details dpd dia paling lambat by next week.
time gaji tu. huhu.



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...