Instagram : @peejburhan

loser gila kau ni.

hows ur weekend peeps?
aku takda apa. bersantai sahaja di rumah.
tadi je keluar makan tengahari sat.
ni laki aku takda ni. keluar ada hal.
demam pun keluar.
biarkan. yang demam dia. so nanti sakit padan muka.
hahaha keji gila.

tapi bagus gak tak keluar ni.
customer few nak pick up barang ok je.
sebab aku ada rumah je kan.
tapi maybe malam kang nak coffee session.
pedd ajak. best tu. lama tak jumpa n gossip.
if jumpa pun kejap2 je. sebab ada hal je memasing.

dia kata nak ajak fa or syima.
ok je. lagi ramai lagi meriah.
so aku ajak noy.
tadi dok facetime ngan noy.
dia ingat aku kat rumah sana.
takda. aku kat rumah aku la.

taknak keluar sebab semalam discover game baru.
takda la best pun. tapi ok la.
dah la aku dok mengadap game je.
tu aku cakap kat dia. memang ikutkan nak ke sana.
tapi teringat game aku nanti sama nak harvest pokok bunga aku.
hahahahhaha. loser gila kan.
biaq pi la.

eh lapar la.
nak makan apa ni?

3 Comments:

pol said... [Reply to Comments]

game apa? hayday?

Anonymous said... [Reply to Comments]

Kita pun tgh gilet main hay day kak peej...laki iolls jugak,ank2 terbiar...haha,x guna betul makbapak dorg ni ~silent reader-sha~

wani ezryl * said... [Reply to Comments]

eh game the sims wujud lagi ke? baru terfikir ni sebab dulu2 mmg suka sangat main the sims. tak tau apakah nasibnya skrg. ada lagi PC game ataupun semua dah convert ke playstation, xbox etc etc.?

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...