Instagram : @peejburhan

Kaylena Beauté by KFLN

[sticky post - scroll down for latest entry]

Banyak kerja tertangguh aku ni.
terkejar betul banyak nak kena buat.
takpa slow-slow.
tidur tak cukup ni, tapi since mata masih belum boleh lena mari siapkan satu kerja.
kali ni nak update pasal produk baru aku jual.
Kaylena Beauté by KFLN.
produk daripada Leuniey Natasha wife penjaga gol Malaysia tu.
tau kan. tak tau memang saje je la.



Kaylena Beauté 5 in 1 set ni dirumus khas dengan estrak Rose Hip Oil.
Rose Hip Oil ni sudah membantu berjuta orang mengatasi pelbagai masalah kulit.
Baru, lama, parut, lekuk n bermacam lain cela pada kulit dapat disembuhkan dengan segera dengan minyak yang membaik pulih secara semulajadi ni.

Produk kaylena dirumuskan khas dengan pati buah-buahan dan estrak-ekstrak essential oil daripada bahan semulajadi yang dapat membantu membaiki sel-sel kulit dari dalam.
So maknanya Kaylena Beauté ni produk penjagaan wajah daripada bahan-bahan organik la. :)

Produk ni sesuai untuk :


  • semua jenis kulit
  • semua jenis masalah kulit
  • sesuai untuk semua peringkat umur
  • takda peeling/pengelupasan
  • berkesan dalam 2-3 weeks (bergantung kepada jenis kulit & hormon) 

produk ni jugak membantu masalah kulit dari segi
  • masalah tona tidak sekata
  • mengatasi dan menyembuhkan masalah jerawat
  • memudarkan pigmentasi
  • mengatasi masalah penuaan kulit
  • membantu menghidratkan kembali kulit anda dari dalam, so kulit akan moist
  • mengurangkan kesan tanda rekahan dan pori terbuka
  • membantu mencerahkan kulit
Satu set ni boleh tahan 1-2 bulan.

Kaylena Beauté 5 in 1 set ni mengandungi







Cara pakai :-




ni pualak antara testimonial pengguna produk Kaylena Beauté


by leuniey natasha:

Sebelum menggunakan Kaylena Beaute' leuniey skin leuniey 
mmg dah okay,tapi bila preggy hormon tak stabil, kulit jadi kering,kusam,pimples 
kecik2 kat dahi ,tapi leuniey tak pakai apa2 pun skincare disebabkan atas nasihat
yg pakar pada awal preggy tak elok pakai skincare ,alhamdulillah takde lah 
terok sgt perubahan hormon tu, selepas 5bulan preggy leuniey try sample 
skincare dari production memandangkan dah lama nak buat beauty product sendiri ,
so leuniey cuba tanya kepada yg pakar adalah elok atau boleh pakai skincare pada 
kandungan 5bulan, dah boleh pakai tapi secara nipis2, so leuniey try pakai lah ,
alhamdulillah dengan izinNYA kulit leuniey lebih elok dari sebelum ni. Now dah 
ramai yg telah mencuba dan ramai testimoni kami telah membuktikan yang Kaylena 
Beaute' salah satu skincare yg boleh menyelesaikan semua masalah kulit muka .Alhamdulillah.


by @adynazabidy 

okay I dah try scroll dlm gallery cari picture yg nmpk ketara 
jerawat tapi tak jumpa sebab semua gambar dulu guna filter. 
biasa lah takda keyakinan kan. 
gmbr nk bagi nmpk elok je semua. 
so I post balik gmbr tudung kuning tu dgn latest pic.
lighting lain sebab tu nmpk gmbr latest pucat sikit. 
korg jgn assume yg skrg muka I dah flawless gila sebab takkan dulu muka teruk skrg dah terus baik xde cela kan. 
still ada pimples but dlm proses recovery. 
I got my own opinion abt kaylena and here I want to share abt thing I like the most about kaylena beaute. 

→the day cream really suits my skin. kalau pakai tu xde nmpk tompok sgt, it looks natural. pastu 
sgt saving, satu bekas tu boleh pakai more than 1month. 

→moisturiser nya pulak mmg selesa pakai. biasa I sapu moisturiser before pakai day cream and ianya membuatkan kulit nmpk lg smooth. 

→night cream pulak paling I suka gila! sebab dia rejuvenate and smoothen skin masa kita tidur. 
and you can see the effect when you wake up on the morning. 
lepas bgun pagi cuci muka kan, korg dpt rasa la bestnya pakai night  cream. 
kulit lembut sgt pastu nmpk seri nya lah senang ckp. 
kalau berterusan guna insyaAllah skin korg akan lebih putih berseri. 

→skrg I dlm proses testimoni serum so tak sampai sebulan lagi kot guna. 
nnt I update psl serum nya pulak okay? 

tu je laa nk kongsi pasal kaylena beaute. 
takda benda yang serta merta pakai terus jadi cantik & elok. 
kena laa sabar sebab biasanya product yg effect cepat ni byk guna chemicals. 
kaylena ni one of natural organic skin care product so it wont harm your skin. 
you can trust on it selamat mencuba!






ni antara testimonial yang ada n dapat dpd Kaylena Beauté.
ada banyak sebenarnya tapi aku share ni je dulu.
Kaylena Beauté pun ada kelulusan daripada KKM.
so boleh la pakai tanpa was-was gitu. :)


ni bawah ni pic packaging Kaylena Beauté
comel sangat kan.
suka aku tengok.


ramai suka produk ni sebab kesan dia quite cepat nampak.
n yang penting takda peeling tu.
tu ramai suka tu.
sebab aku selalu dapat aduan customer sebab risau pasal peeling ni semua.
sebab some kerja memang kena jumpa client, customer, buat sales marketing la apa kan.
so bila peeling tu malu la kan.

aku tak try lagi produk ni.
tapi looking forward.
now aku nak abiskan penggunaan produk aku sekarang. tinggal sikittt je lagi.
abis akan try terus produk ni.
sebab now pun kulit aku belum cerah sebetulnya since pergi pantai tu kan.
so elok sangat la try, baru best kan.
once aku pakai nanti aku akan share testimonial sendiri.
wahhh nak jugak kan.

so if korang nak beli boleh contact aku yea.
post boleh. COD pick up kat rumah aku macam biasa pun boleh.

Harga :

  • RM183 (SM)
  • RM186 (SS)
interested boleh whatsapp/sms 0122758575


p/s : Check out PROMO untuk lain-lain produk CLICK HERE
p/p/s : aku dah upload pic perfume yang aku jual. boleh follow intagram @peachhub

1 Comments:

AziniMZ said... [Reply to Comments]

Aiyo.. buat teringin nak cuba je kaylena tu..

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...