Instagram : @peejburhan

harap maaf

harap maaf
sesiapa customer yang beli barang malam semalam n today, aku tak dapat post today.
sebab berurusan di luar sampai lewat petang.
dengan jumlah order yang banyak aku yakin memang tak sempat nak siapkan.
daripada aku rushing n buat human error, baiklah aku post esok.

some memang dpd smlm aku dah maklumkan.
some tak sempat lagi.
jadi maaf ku pinta.

tadi aku membuat urusan membeli kereta tu.
since aku ni memang tak berapa nak tau sangat.
since ice memang bagi tau dorang akan balik cuti.
aku tunggu dia je.
so tadi kita orang pergi la.
bagi documentation yang perlu.
harap semua ok. fuhh. doakan la ye.
rasanya takda prob kot. cuma tu la, almaklum orang takda payslip ni dorang tak yakin.
padahal aku kenal ramai je yang tak kerja tapi beli kereta pakai payslip tipu.
dunia oh dunia.

but anyway, hopefully ok.
tu tadi jumpa orang tu area sini je.
bagus. aku suka salesman rajin ni. datang jumpa aku.
rasa2 nak jumpa aku pun malas takat main email2 je.
memang kosser la aku.
kau agak2 bank statement 6 bulan stock tebal gila kau nak aku scan n email.
memang tak la. so siapa rajin dia i suka.

paling tak tahan lepas dah settle tu.
huda n ice tanya dah test drive ke apa?
sebab aku memang malas nak test drive. aku dah decide pun.
tu yang ajak jumpa luar tak perlu nak ke showroom ke apa.
aku kata la tak. pastu dorang tanya. dah masuk ke dalam kereta tu?
aku kata tak. sebab ala pernah naik dulu. ok je.
hahaha kau mampu? nak beli kereta taknak testdrive n duduk dalam tu pun tak.
cukup la selama ni nampak kereta tu berkeliaran sana sini. macam suka. ok la kan.

tak puas hati dorang ajak jugak ke showroom paksa duduk dalam kereta tu.
ok layankan. huhu.
tapi bagus gak la pergi. sebab aku dapat tengok color.
daripada nak warna putih, aku tukar nak hitam, sekali tengok kereta contoh tu color satu lagi tu. terus macam aaaaa lawaaaaa. nak yang tu.
aaaaa tolong la semua ok n settle cepat.
kak jah dah tersenyum simpul ni rasa tak sabar. hihi.



3 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

tahniah peej...ahkak ni silent reader je...jgan lupa post gambar keta baru...sipi2 pun takpe...hewhewhwe-kak masyp

diyana said... [Reply to Comments]

akak beli kete ape..share la.eksited lak sy ni hihi

zaza said... [Reply to Comments]

share la kat sini nanti, kite pun tgh survey kete jugak. hikhik.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...