Instagram : @peejburhan

Happy 2nd Anniversary Ephyra

[sticky post-scroll down for new entry]

Macam ada kat entry hari tu aku cakap ada promo Ephyra kan.
so promo adalah sempena ulangtahun kedua Ephyra.
sedar tak sedar aku pun dah bersama Ephyra 2 tahun.

bagi yang tak tau apa tu Ephyra, meh sini sedikit info supaya korang tak lost.


ni lah kandungan yang ada dalam Ephyra.
masing-masing ada fungsi n kebaikkan masing-masing.
boleh click kat gambar atas for larger view.

tak perlu was-was if nak amik Ephyra sebab Ephyra ada sijil Halal Jakim dan juga kelulusan dpd KKM.
aku pernah share kat entry-entry Ephyra yang sebelum ni.
can check all about Ephyra HERE.



so far aku sesuai lah amik Ephyra.
sebab takda alahan ke apa.
n aku suka sebab aku bertenaga nak buat kerja harian.
antara yang best sebab kulit lembab la.
sebab aku memang pemalas pakai lotion segala ni.
so rasa best bila tak perlu susah2 nak lotion apa sangat.
tapi hasil kulit maintain halus.
n nanti tanpa sedar, tau-tau kulit kita pun better n bertambah cerah.




Ephyra akan berada di Putrajaya dan Perak.
so orang Putrajaya dan Perak boleh la beramai-ramai check out booth Ephyra.


Di Putrajaya, Ephyra akan berada di Karnival Riuh Sakan Utusan pada 25-27 April
Manakala di Perak pula, Ephyra akan berada di Karnival Jom Heboh Ipoh pada 26-27 April.
Kalau pergi tu jangan lupa serbu booth Ephyra sebab ada harga promosi beserta free gifts.
Kat situ jugak boleh jumpa n beramah mesra dengan duta Ephyra, Memey & Norman Hakim.
Dorang akan turun ke karnival Putrajaya on 26/4 n kat karnival Perak pulak on 27/4.


Haaa meh cerita pasal promo Ephyra sempena 2nd Anniversary.
so sempena Anniversary Ephyra yang ke-2, HQ pihak Oceanlife buat MEGA SALE.
haaa tu yang sekotak Ephyra boleh dapatkan dengan harga RM180 sahaja.
Promosi bermula 28/04/12.
haaa tunggu apa lagi. bukan senang sekotak nak dapat RM180.
sebab selama ni harga memang RM197 sekotak.
harga kawalan, so memang if sekotak kena jugak RM197. 
so inilah peluang untuk korang dapatkan Ephyra ngan harga runtuh ni.

n sempena Anniversary Ephyra ni jugak aku buat promo untuk pembelian lebih daripada sekotak tu.
ada aku share dalam entry2 sebelum ni.
postage adalah free yea :)

untuk yang nak baru nak try. 
Ephyra ada jugak trial pack yea. trial pack(10 sachet) sekotak RM68.


Sempena ulang tahun ni, Ephyra ada mengeluarkan T-shirt ekslusif Ephyra.
Kuantiti adalah terhad.
harga hanya RM15 sehelai.
So if berminat boleh contact number atau email yang tertera dalam gambar di atas.

Happy 2nd Anniversary Ephyra. 

1 Comments:

kakchik@ella said... [Reply to Comments]

Kc pengamal Ephyra. Mmg best!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...