Instagram : @peejburhan

MLM

hello peeps.
apa cerita malam weekend ni?
aku takda apa. memang stay rumah since ini malam kan ada MLM.
by the way MLM tu maharaja lawak mega.
sebab aku pernah buat status pasal MLM dah semua orang ingat aku cakap pasal multi level marketing.
tak kosser ok. hahah aku memang tak reti multi level ni.

elok memang plan takda pergi mana.
so boleh la set time ngan few customers nak COD.
selalu berdua je laki bini layan MLM.
kadang aku sorang je layan. sedih gila.
tapi since ni final. ada pulak few kawan-kawan nak join tengok sama.
ok je.


sikit punya panjang susunan sofa aku buat.
tetap la dorang nak menyelit-nyelit tepi tu. suka hati la.
janji happy sudah.


order mcD untuk memeriahkan suasana.
dah la lambat.
order dekat sejam setengah baru sampai.
tah apa-apa tah. dah la orang tunggu lama.
dia sampai baru berapa saat hon2 banyak2 kali macam kan dah tunggu lama.
eeeii menyakitkan hati.


aku takda la suka sesiapa dalam MLM ni.
mostly ok.
tapi yang pasti aku taknak sepahtu juara.
aku suka sepahtu esp jeff. tapi aku rasa dalam MLM ni dorang macam tak perform.
lawak pun macam tak best je tiap minggu.
macam aku rasa lawak bocey n shiro lagi best n variety.
jambu ada time ok ada time tak ok.sama macam nabil.
tapi kita tengok la siapa menang nanti kan.
all the best.

di akhiri dengan gambar kekenit yang suka nak meneman n menyibuk.



ok selamat berhari minggu semua.


2 Comments:

Mia Kassim said... [Reply to Comments]

samalah x berapa suka lawak sepahtu tu....lebih suka lawak shiro dan bocey :-)

angel_baik said... [Reply to Comments]

jeff pun boleyyy :)

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...