Instagram : @peejburhan

contest testimonial tabita AHR Beauty ditutup minggu ni

hampir terlupa aku nak update pasal ni.
padahal dah di ingatkan berkali-kali.
sambutan boleh tahan.
tapi still siapa nak masuk still dibuka yea.

contest akan ditutup hujung bulan ni.
maknanya last boleh hantar hari jumaat ni yea.
n pemenang akan di umumkan dalam bulan march.

siapa yang lupa contest tu pasal apa?
n apa hadiah-hadiahnya. boleh baca sini CLICK HERE.

oh lagi aku tengok hari tu ada yang hantar.
tapi hantar gambar je. jangan macam tu. rugi tau.
so bila hantar gambar tu sertakan sekali testimonial bertulis.
lagi best kan.

ok itu aje.
cepat siapa belum hantar tu hantar cepat.
tak kisah la korang baru pakai sebulan ke.
share je pic korang sebelum selepas.
make sure no filter yea. jangan nak photoshop or pakai camera 360 ke apa.



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...