Instagram : @peejburhan

tv series apa lagi?

ok cepat.
kasi suggest apa lagi yang best?

latest aku tengok after my last post pasal tv series adalah hostages.
ok la cerita dia.
tak sebest yang lain aku follow.
tapi boleh la. plus takkan tengok half way kan. so habiskan jugak la 1 season.
now on break. biasa la.

then aku tengok jugak orange is the new black tu.
macam tak berminat memula.
sekali bila tengok rasa syok la pulak.
sedar tak sedar dalam masa 2 hari settle aku marathon.
pastu now teringat rasa macam cepatttttlah sambung.
sekali google tengok sambungan june nanti ok. kimssss.
lama lagi!

now aku tengah nak download mistresses pulak.
hari tu ada siapa suggest kan?
then aku tengok trailer macam besttttt je.
tapi ni download perasan tetiba episode 5 takda. skip ke episode 6 terus. what the hell.
takpa nanti pepandai la carik episode 5.
eh korang selalu download tv series kat mana?
aku selalu daripada eztv.it tu.
tapi ni ada episode hilang kena carik tempat lain ni.

huh dah tahun baru uols.
sedar tak sedar. elly ajak zumba tu. gila today dia dah start.
aku kata aku join next week.
gila apa kasut pun takdo. kena beli dulu.
pastu elly letak video zumba kat fb dia.
tetiba aku cemas. gilalah aku tengok video tu baru 3 minit aku dah penat ok. acaner.
tu tengok je. belum buat. mintak nyawaaa…. hahha drama gila.
tapi kena la. takleh jadi. aku terasa semakin membesar. seluar n baju banyak dah ketat ni.
aaaaaaaaaa stress.

nway, tak sabar nak tunggu sambungan tv series.
looking forward untuk.

scandal
the blacklist
the following
game of thrones.
orange is the new black

semua tu best.
tapi tu la game of thrones april baru keluar.
satu lagi tu june. berjanggut tunggu derrr.
sementara tu apa lagi best?
aku suka la layan. macam tadi aku buat kerja.
takda dah tv series nak layan rasa tak best je.
bukak la tv, tapi kau tau la astro ulang tayang 85 kali. nyampah.

wokeyh. i is nak beradu la.
walaupun mata buntang ni. cissss.
kalau korang order barang apa ke hal lembab tak berbalas.
harap maklum tuan tanah ni burung hantu.
malam berjaga siang beradu. muahahha.
aku try set jam pagi.
tapi ada harapan aku kasi off n bangun ikut timing aku. mih mih.
tahun baru. perangai masih lama.



20 Comments:

wan said... [Reply to Comments]

salam..akak minat cite psl vampire x?layan vampire diaries and the original..best jugak.. :)

Syai Miko said... [Reply to Comments]

kak peej..cer layan cite Mistress plak..syok gak tu

dhr said... [Reply to Comments]

breaking bad?

Jumiyatul said... [Reply to Comments]

babe, carrie diaries dah keluar season 2. and if you havent seen bates' motel...i think you should.

Iffa said... [Reply to Comments]

Peeja, nak suggest peeja layan American Horror Story. :)

Cold Jie said... [Reply to Comments]

How I Met Your Mother sangat2 best. :)

sHieRa cAkAp said... [Reply to Comments]

Kasi tengok 2 Broke Girls la? Aku tgk series tu terkekek2 dr mula sampai abis. Best! Buat release tension.

cujen lejen said... [Reply to Comments]

citer HOLMES pun best gak.. series dia pun tak banyak episod... setiap series ade 3 episod je..tp episod panjang la...dalam 2 jam camtu... now dah nak masuk series ke 3....nnt kuar kat AXN... citer ni best pada sy sbb hero dia cheeky sgt then slang british diorg tu best

cujen lejen said... [Reply to Comments]

kalau nak citer kekeluargaan ade sket cinta2 remaja boleh download switched at birth... citer ala2 gilmore girls tp lg best

peej said... [Reply to Comments]

@wan dulu minat la. time true blood. tapi sampai 2 season je then macam malas dah.
vampire diaries pernah follow 1 season je. tapi remaja sangat.

peej said... [Reply to Comments]

@Syai Miko tengah layan la ni.
tapi tu la boleh lak terskip takda episode 5.
ni stop kejap sebab kalau boleh taknak la terlepas kan. tapi taktau mana nak download.

peej said... [Reply to Comments]

@dhr ada rasa nak tengok tapi bila check season dah banyak macam malas.
tapi boleh la layan nanti. tengok if rajin nanti akan marathon. :D

peej said... [Reply to Comments]

@Jumiyatul dah keluar yea? ok nanti start layan balik.
bates motel best yea? ok akan check it out.

peej said... [Reply to Comments]

@Iffa hari tu ada rasa nak tengok.
tapi bila bukak website download tu ada episode takda tu malas. mana nak download eyh?

peej said... [Reply to Comments]

@Cold Jie dah terlalu banyak season la.

peej said... [Reply to Comments]

@sHieRa cAkAp ok nanti akan checkidaut

peej said... [Reply to Comments]

@cujen lejen holmes tu macma best. kurang penat nak follow kan. tapi cerita us ke uk? if uk ni selalu bosan sikit.

switced at birth tu macam best je.

peej said... [Reply to Comments]

@cujen lejen holmes tu macma best. kurang penat nak follow kan. tapi cerita us ke uk? if uk ni selalu bosan sikit.

switced at birth tu macam best je.

peej said... [Reply to Comments]

@cujen lejen holmes tu macma best. kurang penat nak follow kan. tapi cerita us ke uk? if uk ni selalu bosan sikit.

switced at birth tu macam best je.

peej said... [Reply to Comments]

@cujen lejen holmes tu macma best. kurang penat nak follow kan. tapi cerita us ke uk? if uk ni selalu bosan sikit.

switced at birth tu macam best je.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...