Instagram : @peejburhan

tragedi buah epol

ohoiiiii. mengantuk baq ang.
tolong la seharian beraktiviti.
customer ramai nak amik barang today pun semua tak dapat nak layan.
kan ahkak dah pesan nak amik barang bagi tau1-2 hari awal akak senang budget masa.
ni tetiba terus kata ada rumah tak nak datang. tak dapat nak menolong.

ni sebenarnya mengantuk gila weyh.
mata kuyu n menguap lapan puluh kali.
tapi ada budak patut hantar stock tabita kat aku.
berjangguit ahkak tunggu.
gila weyh supplier aku dah stock up banyakkkkk gila weyh stock tabita kat aku sebelum dia pergi umrah.
tapi dalam masa 3-4 hari bayangkan stock exclusive tu tinggal sikit je.
aku pun tak sure korang ni pakai ke makan tabita tu.
macam piranha sangat.
oh kalau nak harga promo ni sampai 15/1 ni je ye. harap maklum.
so maknyanya tinggak 3 hari je lagi ni.

so ni tengah tunggu stock sampai lagi la ni.
ingat settle tu nak relax2 online ke apa la. 
pastu tertidur ke apa.
tapi dah laki aku bersuara nak ajak keluar minum apa bagai.
aaaaa penat. ngantukkkk.
tapi tau dia tu kang tak ikut mula la mat sentap.
tapi aku macam lapar jugak.
sebab today aku makan laksa johor je lunch n tadi dinner aku makan karipap.
aaaaa lapar.
tapi taknak makan. rasa nak elakkan makan malam.
sebab cilakak weyh gemuk tak berpada2 sekarang. tak selesa aku.
tapi ni lapar ni.
kang tak makan aku amarah lalu rasa nak pukul orang.
wah macam berani kan.

but nway, nak introduce my new baby.
Ms Goldie B.
welcome to the epol family

waka waka ey ey.
korang suruh beli handbag apa pun la belum ada nafsu lagi.
tapi bila gadget begini. dia punya orgasma berganda tu takleh cita. lu apa citaaaa??? hihi.
setelah di pikirkan. beli je la.
patut tak perlu pun tukar. sebab ok je hp now.
tapi sbb pikir hp now nak bg abang aku. so ok je la.

tapi tak dapat klimaks sebab tetiba takleh guna.
sebab aku kena pergi tukar simcard. damn son.
pastu kata beli dah malam. mana lak nak carik kan. tak dapat la der.
so today la kita meneruskan urusan.

eh soalan. kalau nanti aku tukar simcard masuk phone baru.
phone lama kira wipe la kan nanti.
so kt hp br tu segala whatsapp semua takda la kan?
sms semua?
ke if kita ada back up kat macbook. so nanti boleh reload je?
sebab aku risaukan segala details customer ada kan.
so aku rasa sebelum buat ni aku kena siap2 tulis borang ke apa la.
still takut in between nak set up tu la if ada masuk ke apa.
macam mana? siapa tau?

ada hikmah gak la tadi simcard takda kan.
oiiiiii aku ngantuk gilaaa rasa nak nangis.
ok la chiow. layan mata sat la sempena tunggu budak tu sampai nak hantar barang.

nway, tetiba seram lak baca tajuk entry ni.
tragedi buah epol.
epol tu macam panggilan manja untuk apple.
tapi tetiba aku terbayang 'buah epol'.
u know what i mean? hahahhaha alaa epol kan macam panggilan nama untuk orang nampak saiful ke apa selalunya.
ok ngeri. hahaha.

dah ngantuk nau ni high semacam pemikiran. hahaahh.





2 Comments:

ilygate said... [Reply to Comments]

Backup dulu phone lama ke itunes. Then sync ngan phone baru. Whatsapp semua xkan hilang. Semua ader lagi.

Buyuiazliana said... [Reply to Comments]

aritu org tu buatkan kt aku.. pki icloud.. sebelum buat tu backup dl semua pki mac ko (tp aku x buat pun), yg penting semua no phone ada x hilang.. and dia whatsapp history pn boleh trace balik.. cumanya aku x pasti sms boleh ke x.. aku rs boleh.. as long ada icloud segala. so sila bawa hp lama sama.. tak lama pn dia buat.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...