Instagram : @peejburhan

timing tu salah

haaaa kemain dinner kan.
padahal berdua je tapi tengok la order macam mana.






nafsu tak agak2 kan.
sekali time makan aku makan 2 slice je n few chicken wings dah kenyang.
pastu tetiba lak laki aku kata dia tak berapa suka pizza.
e e ehhhh since when. mengada sangat. selama ni ok.
tapi dalam pada kata tak makan aku tengok esoknya abis gak dia bedal semua. hihi.

aku suka dominos. sebab ada chilli flake tu.
tabur lebih. fuhh best.
pastu merasa la sakit perut. huhu.

usually aku suka thin crust. sebab best kan doh dia nipis je.
tapi hari tu order boleh lak dah abis crust tu.
taknak amik normal hand toast tu. so try la new york toast.
oh sedap gak kan. i like.
dia tak tebal sangat. tak nipis sangat.
tapi jenis berpasir tu. tau kan.
ala selalu macam if kita order kat kekedai mahal or selalu yang jenis bakar pakai over kayu api ke apa tu.
sedap la.

so kesimpulan aku ni makan takda la banyak.
tapi suka makan bukan2 memalam or pepagi buta.
matiklah gemuk tapi defensive. hahahhaa.



2 Comments:

intandayani said... [Reply to Comments]

Time makan bebudak kucing tu tak menyibuk ke?

Kujie said... [Reply to Comments]

samalah...kak jie pun suka dominos sebab rasa real pizza..tak nampak sgt nak komersial dgn harga mahal.

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...