#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

terbaik sangat ni

seperti biasa elly n filla dah update seminggu lebih.
aku baru nak sibuk kan.
ikutkan dah tak kuasa nak update.
tapi tadi dok tengok rupanya dah ada kat draft dah pun pics semua.
update je la.
ye la tak semua yang baca blog dorang baca blog aku.
macam tu jugak maybe ada yang baca blog aku tapi tak baca blog aku.

dorang tu now hantar anak dorang tuisyen setiap sabtu.
so ada few masa terluang tu, mula la plan nak lepak la apa.
dorang ajak aku sekali la.
since laki iolls pun ok je if aku lepak ngan dorang.
so set. terus cakap nak ikuttttt.

so tu yang elly ajak lunch ke amp walk.
ada flora cafe.
dia kata ala-ala aseana klcc tu.


:: filla n elly ::

nasib la dorang sudi kawan ngan iolls.
iolls ni dah la semekin kawan.
bff pun sorang busy sebab now attach ngan hospital.
sorang lagi now dah merantau ke UK sefamili.
naik buhsan aku asyik adap muka laki je.
atleast sekali sekala ngadap muka elly n filla ok la.
buat masa ni belum bosan la. hahahah.








semakin batu belah batu bertangkup aku.
timbang berat lepas tu nangis seminggu.
nangis je la. makan tetap makan uolls. hahaha.
kagum aku tahap blogger gigih filla ni.
rajin dia mengambil gambar apa bagai.
ikut aku memang malas.
ni pun harap pics share kat group whatsapp.

ok pics makanan ni aku snap la.
tapi sebab tengok dorang snap. aku pun rajinkan diri snap.
later tu anny, bff filla tu join.
lupa lak ahkak nak amik pic dia.
tapi tension je dia. makanan dia sampai tapi tangan kita 3 orang bersilang2 nak snap pic.
dia kata eiiii susah keluar ngan blogger2 ni la.
hahahhaa bertabahlah anny.

:: mihun soto fillanie ::

:: rojak buah order elly untuk makan bersama ::



laksa johor hasil iolls order.
tolonglah sedap melampau.
sambal belacan tu pun pedas meletop.
ahhhh sedapppp. tak tahan lak tengok balik pic ni.
i is love laksa johor. apa-apa laksa la.
tetiba terindu laksa johor arwah maktok or mama. sodappp.


ni pun elly order. makan sama-sama la.
ubi kayu goreng cicah kicap pedas.

actually kebetulan few days before that aku bagi tau mama aku nak makan ubi kayu rebus.
suruh mama buat senang2 nanti. sedap hoi cicah ngan sambal tumis ikan bilis kan.
sekali pergi flora cafe tu adaaaa ok ubi kayu tu. ahhh suka.
tapi aku tak order sebab time tu aku sangat lapar.
kang nak makan tu aje tak kenyang.
plus rasa nak laksa johor jugak.
plus elly dah order ubi kayu goreng tu kan.
sekali anny datang dia order tu.
makan sesama gak. oh heaven.


sedap ah sedap.
besttt. dapat lak yang jenis lembut n berair sikit tu.
sedapnyaaa. suka gila.
so memang best la makan kat situ.
serious baca menu dia rasa semua kau nak try rasa.
macam semua menarik gegila.


ni pemberian anny.
bunga telur tu untuk bagi mama.
dia bagi sebab aku tak pergi kan wed dia hari tu.
aku just pergi time nikah.
tolonglah ada ok pics time nikah anny. aku tak update pun.
hahah dasar pemalas weyh.

lagi dua tu dia beli masa dia pergi honeymoon. so sweet.
tersilau pulak aku amik pic tu. aku dapar perfume.
key chain tu dia suruh bagi MrB.


eh terselit pulak pic fillanie.
oh minggu lepas pun berjumpa.
kata tiap minggu anak dorang tuition kan.
so ada je la program.
tapi last week tak amik pic pulak.
sebab session adalah lunch biasa di kedai chinese muslim area rumah elly.
then ke rumah elly.

sebab elly nak let go barang-barang prelove dia.
dah sound awal-awal sebelum kau nak jual sila melalui kita orang dulu.
harus lepas tu kelam kabut aku n filla memilih memana yang suka.
akhirnya balik dengan ini.


mih mih mih. suka kan. suka kan.
hahhaa.
aku ni takda la penggila handbag. biasa-biasa je la.
suka tengok orang pakai.
tapi takda ke tahap aku menggila lalu bercita-cita lets beli.
maybe one day. tapi at the moment takda lagi la.
aku lagi suka gadget. beli barang rumah ke, beli kan parents aku apa-apa ke.

so bila beli elly jual preloved ni. harga pun mampu iolls nak beli.
harus la suka.
paling teruja sebab balenciaga tu.
aku sangattttt la suka balenciaga ok.
tapi tengok harga terkentut sampai tercirit.
tu yang bila elly keluarkan semua yang nak jual.
nampak balenciaga tu terus kembang kempis hidung.
filla makan hati jap. sebab elly pun siap kata kau beli yang ni peej. seswai ngan kau.
hahaha laju terus iolls cop. huhuhu.
tapi takpa. filla mengharapkan elly bosan ngan handbag2 dia yang lain, sebab hari tu kita orang sibuk nak tengok collection lain. filla awal2 dah kata dia nak yang sekian2.
amboi kemain awal cop.
tapi si elly ni gila. dia beli mahal-mahal dia jual harga takleh percaya.
pastu ada yang dia beli tapi dia tak pakai. sebab dia kata dia segan and takut orang kata nak menunjuk.
eh eh kelakar je elly ni.

tapi takpa. aku suka dia kelakar.
harap nanti dia ada la nak jual apa-apa lagi. hihihi.
nak harap aku beli sendiri yang baru memang idok le.


3 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

Peej...soronoknya tengok bag tu!! jeles okeh..hehehhehehe... untung2...*sambillapairmata*

Xuriana said... [Reply to Comments]

lawanya balenciaga tuuuuu. telan air liur aku tgk, hehe.

Unknown said... [Reply to Comments]

kak..bpe beg tu akk elly jual. jelesla...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...