#sayajual

Tabita Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Tabita Testimonial Contest by AHR Beauty

Ramai yang still contact aku n tanya promo still ada ke?
jawapannya tidak. sebab promo last day 15/1 hari tu.
so now semua back to normal price.

exclusive RM330
regular RM290
trial repack RM130

semua free postage.
tapi ada benda best untuk semua customer tabita ku.
contest yang di anjurkan oleh supplier aku khas untuk pembaca n pembeli tabita aku.
dah lama dia bagi ni. tapi membusy punya pasal ni baru ada masa nak update.

ok ni details pasal contest tu.
senang aje.

  • bagi gambar korang sebelum dah selepas menggunakan Tabita Skincare
  • gambar muka sahaja
syarat
  • gambar tidak di edit using filter or any beauty apps ie camera 360 ke apa.
  • bagi testimonial kepuasan hati dengan produk tabita yang korang guna.
  • gambar akan digunakan sebagai testimonial oleh aku dan jugak pihak AHR Beauty untuk tujuan promosi

hadiah yang bakal dimenangi.

  • 1st Price - 1 set Exc + RM150
  • 2nd Price - 1 set Reg + RM100
  • 3rd Price - 1 set Trial + RM50
  • 7 pemenang saguhati - voucher RM50 yang boleh redeem masa membeli tabita dengan aku later.


tarikh tutup akan diberitahu later.
so if korang pembeli tabita daripada aku n sangat berpuas hati ngan hasilnya boleh la join contest ni.
boleh email kat

email : tabita.nhb@gmail.com
title : contest by AHR Beauty

1 Comments:

HaFizaH aYu said... [Reply to Comments]

ala ruginya xbeli ngan u..nk bg testimony cmne hehe tp tabita mmg berkesan

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...