Instagram : @peejburhan

sila pm again after 8pm

sticky post - scroll down for latest entry]

wahai customers.

aku ni dalam proses nak tukar phone.
so dok back up sini. dok masuk sana.
dok sync sini.
segala tok nenek la.

so tadi bangun memang berlambak whatsapp ke message masuk.
aku tak reply sebab aku still tak masukkan contacts dalam hp baru ni.
so aku pun terus ngan restock la segala dpd hp lama masuk hp baru ni.
then ok la semua seperti sedia kala.
tapiiiiii…..bila aku check whatsapp mana yang masuk since pagi ni takda yea.
sebab aku lupa nak back up chat history.

so kalau korang ada order ke, buat payment ke today.
sila whatsapp aku again.
sebab memang aku takda record coversation today.

tapi sila bagi aku lewat malam sikit.
maybe after 9pm ke apa.
sebab ni aku nak keluar pergi buat apa simcard semua.
so by malam baru rasanya dah fully ok semua.
okies

maaf di atas segala kesulitan.

[update: ok hp dah ok. so boleh start sms or whatsapp]

ok ada dua orang buat payment n aku rasa deal thru whatsapp aku tak dapat detect.
sorang around 8ish am. nama rose.
so mintak whatsapp aku again.

sorang lagi aku tak tau siapa.
sbb ada payment masuk.
yang ada buat payment kat aku on sunday.
so sila contact aku balik n tunjuk bukti pembayaran tu yea.





2 Comments:

Cik Aann said... [Reply to Comments]

selamat bertukar hp.. hehe,,

Sepagi di JUSCO..

elle said... [Reply to Comments]

"maaf di atas segala kesulitan."

hahaha...comel la peej, ayat macam dalam surat rasmi kerajaan je =P

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...