Instagram : @peejburhan

sembuhlah

hari ni memang tidur je la aku.
tapi every 1 jam terjaga tau la demam kan.
then hp aku bertalu2 bunyi.
memang aku silentkan je. sian korang kan.
tapi takpa. kesihatan aku lagi penting.

seksa weyh demam.
yang aku nak makan ubat tapi makan belum
nak masak maggi pun tak larat.
laki aku tidur.
takleh tahan around 12 aku kejut gak dia belikan aku apa2.
aku nak makan ubat later.

tau-tau aku tertidur again n dia balik bawak makanan.
makan sesama.
aku makan ubat. then tertidur again.
tau-tau dia datang dok tampal kool fever la apa.

dah la panas berlengas kan.
nak bukak aircond takleh.
nak mandi takleh. kang takut abis panas balik.
abis macam mano?


ni dah bangun la.
tu pun bila tengok customer ramai lak contact sebab nak amik barang ke apa.
akan suruh MrB je pass kan later.
aku just siapkan barang je.
sebab ni aku makan ubat again.
ada ciri-ciri mata kuyu balik ni. T_____T





4 Comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej..kalau panas sgt..kena mandi juga..bg suhu reda sikit..cepat sembuh ok

Miss A said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh, takpe, sakit tu kifarah dosa awak (;

vivien_capri said... [Reply to Comments]

get well soon!
try makan garlic oil (clear capsule).
it helps kalau nak boost immune system.
esp weather tak menentu ni...

Anonymous said... [Reply to Comments]

semoga cepat sembuh...

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...