#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

Selamat pagi uolls

Awal tak? Awal tak?
Kagumnya....ye sangat kagum pleaseee.

Aku ni bersiaran daripada hp je ni.
Sebab unifi takleh guna since sabtu.
Sebab apa? Sebab kucing2 berperangai tarzan gigit wire sampai putus.
Serious aku tak tau nak buat macam mana nak elakkan berlaku ni.
Ni second time kena.

Actually dah kena daripada last month.
Tapi laki aku sellotape so still boleh online.
Aku dah call unifi suruh betulkan.
Tapi dorang kata selagi boleh online, technian takkan datang.
Foine nak sampai orang takleh online baru reti nak datang.
Saja nak susahkan orang.

Nasib la boleh lagi online kat phone.
Tapi still tak sama kot.
Tak semua boleh online thru phone.
Game fb aku tak dapat main.
Youtube aku takleh layan.
Tergendala kerja nak lipat baju semalam sebab takleh nak layan tgk movie ke apa.
Memang la boleh je youtube.
Tapi agak-agaklah. Baru layan 8 videos nanti dah dapat sms nanti data plan nak abis dah. 
Aku tau la sebab masa masuk hospital hari tu kena. 
Baru layan ellen sikit dah nak limit dah.
So takda la terdesak sangat. So boleh je tahan.

Tapi dalam tak boleh online pakai laptop pun tetap tadi after subuh jugak la tidur.
Sebab semalam layan coffee kan.
Aku ni takda la hantu coffee.
Tu yang bila minum letih la macam mana pun tapi takleh tidur. Terketar-ketar pikir apa nak buat ni.
Nasib line takda weyh. Kalau tak bersusun dah entry aku today.

Actually aku bangun awal ni sebab nak pergi vet ni. Nak neuter mochi. 
Dah la dah puasa kan dia daripada semalam ni.
Dah la dia bising je kena duduk dalam cage. Bising je.
Ye lah clueless dia, tak pernah kena kurung. Sian je. Tak sampai hati aku.

Tapi elok aku bangun nak keluar hantar ni dapat call daripada unifi.
Kata nak datang repair.
Aku ok kan je la.
Tapi tu la boleh tahan lebam aku tunggu tapi tak tiba lagi ni.
Eeeeiii bengang.
Kalau tau lembab macam ni sempat kot aku hantar n balik tadi.
Dah la nak call balik takleh.
Sebab pakai no id punya no.
Best sangat ke uolls technician tapi nak pakai nombor gitu?
Hello aku nak call bagaimana?

E eh tetiba macam panggilan toilet lak.
Buhbye

1 Comments:

Aty_Fared said... [Reply to Comments]

Pasal data plan ngan layan youtube tu...haaaa... biler I pikir mesti macam bengang...huhu... sbb dah setahun pindah apply unifi tak datang2 orang nye..alasan.. kat taman ni (baru) tak ade org apply lagi kecuali kiteorang.. derang kene tunggu sekurang2 nye 12 orang..hapekaaaaahhhh.....so.. selama setahun ni Berhati2 nak bkk youtube sbb takut data plan habes cepat kang tak ley layan blog....eeerrr...ade kene mengena tak..huhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...