Instagram : @peejburhan

promo tabita n testimonials.

seperti yang di maklumkan sebelum ni promo tabita di lanjutkan.


siapa nak stock up untuk diri sendiri or family ke, kawan-kawan ke, inilah masanya.
nanti abis promo yea.
banyak ni penjimatan.
untuk reg n exc tu postage tambah RM10 yea.
so cepat sebelum 15 jan ni tau order.

ephyra dah takda yea promo.
tapi jangan risau. even takda promo if beli daripada 1 box memang akan bagi discount. :)

ni aku share few testimonials daripada customer aku.
bawah ni testimonial tabita.


bawah ni pulak orang sama.
dia baru start pakai skincerity.
serious best woah.



tapi buat malu customer lagi pandai explore daripada aku ni.
sebab aku memang if pakai skincerity skip krim malam.
pastu bila dapat cadangan dpd customer, terus aku mencuba cara ni.
wah lagi best n betul la rasa macam lebih jimat skincerity ni.

memang ada some rasa macam eh mahal la skincerity ni.
tapi try dulu. berbaloi je rasa.
skincerity ni produk dpd US. ada aku share masa memula aku jual dulu.
click kat label skincerity bawah entry ni ada la details sikit.

some customer sebelum beli produk banyak soalan.
if ada masa memang aku rajin layan.
ada baru2 ni tanya produk apa bagus if hilangkan parut.
so aku cadangkan skincerity. so some rasa mahal.
no aku bukan nak jual tu sebab mahal. takda yea.
untung produk tu takda la banyak mana berbanding produk lain.
tapi aku rasa produk ni antara cepat nampak kesan.
n memang antara effect dia untuk pulihkan parut, kurangkan kedutan, selulit semua tu.
so aku bagi cadangan tu la.

macam ephyra aku rasa dia untuk keseluruhan tubuh.
n ephyra bagi aku effect dia amik masa.
rajin amalkan baru sedar tak sedar rasa perubahan tu nampak.
contoh sejak dua menjak aku rajin amalkan ephyra tiap malam.
sebelum ni aku selalu amik bila bangun tidur.
tah saikologi je kot, tp rasa macam berkesan lg untuk aku if amik malam.
sebab dok sesaja pegang kaki rasa macam eh apesal lembut je ni. tak kering.
kalau tak aku jenis suka bersila kan, buku lali horror.
even mama tanya, kau sapu skincerity ke jadi elok? aku kata tak. aku start rajin amik ephyra.
tapi ephyra ni kan buang toksin ke apa.
so ni muka aku ada breakout sikit2. tapi taknak patah semangat.
rajinkan diri teruskan.
sebab takleh jadi makan hati tengok muka2 customer amik barang lagi mulus dpd tauke. heheh.

tabita memang bagus.
tapi dia fokus muka je kan.
muka je lawo tapi lelain tak berapa umph mana boleh kan.
sebab tu kena la rajinkan diri amik 2-3 benda. gituh.

ni bawah testimonial ephyra.



amboi kembang2 hidung baca. heheh.
tapi time ok. ada time terbabas jugak aku.
last week ada satu order aku lupa confirm payment n post.
ada satu pulak aku pergi post barang kat dia 2 kali. kah kah.
tah apa2 tah.

siapa nak beli boleh contact via sms/whatsapp 012-2758575

now postage isnin-khamis.
payment before 2pm aku post hari yang sama.
andai kata khamis tu kau buat payment lewat petang. so maknanya isnin yea aku post.
if takda kesilapan teknikal Insyallah secepat mungkin aku post.
aku takda simpan duit korang lama2 or kumpul order baru post ke apa.





so sesiapa nak beli silalah contact ahkak.
selamat hari isnin.



1 Comments:

noryda jaafar said... [Reply to Comments]

nak try gak..ermm.tapi tengah sesak.sebelom 15 kita contact peej okeh.huhuhu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...