Instagram : @peejburhan

nangis

huish penat n tak larat nya. rasa nak nangis.
rasa terlari sana sini.
esp today la.
semalam tidur lewat mengerjakan trial set.
bangun quite awal today.
nak sambung tidur tapi bertalu2 order masuk kan.
so uruskan je la.

then around 2pm gerak restock ephyra.
balik terus sambung kerja packing.
then terus ke post office.
ada customer dah tunggu sana nak amik barang.
then terus ke rumah mama sebab nak pass barang, ada reader dia bagi dia barang.
tak duduk lama pun. around 8ish balik.

sampai rumah memang dah ngantuk n letih sangat.
rasa nak tidur. tapi tu la telefon dok berbunyi sakan.
takpa kita layankan sampai tengah malam kang.
penutup promo.

sambil tu aku dok mengemas sana sini.
laki aku busy nak pasang jaring kat gate depan.
so kang dia bising masuk apakah sepah ini.
aku buat mana larat.
bersihkan pasir kucing, susun stock yang dah berkotak2 semak dalam rumah.
pastu dok leraikan kotak untuk senang storage.
nak angkat ke depan dah tak mampu. relax kejap.
oh siapa korang yang nak guna kotak untuk pindah randah ke apa.
sila bagi tau, datang amik sini. free je pun.
aku ada berlambak.

ni duduk amik napas kejap.
nak sambung vacuum pulak.
*nangis tekup muka kat bantal*

tu takpa. tu takpa.
sekali dapat info dengan sambutan menggalakkan, ibu desi suruh lanjutkan promotion.
ikut hati aku taknak. tapi dah kata kau under dia.
ikut je la arahan.
tak tau sampai bila. akan info.
so tabita promo di lanjutkan ye.
tabita je. ephyra dah takda. so jangan memandai bank in harga promo.
ephyra cukup2 la, malas panjang2. kang ada adegan luahan perasaan dpd agent lain bila kita buat promo.

ok sekian terima kasih.
i is penat *lagi sekali nangis tekup muka kat bantal*

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...