Instagram : @peejburhan

Hari last promo today

[sticky post]

macam aku mention kat last entry.
atas permintaan some customer aku lanjutkan promo until today.
so today last untuk harga promo.
bayar today before 2pm aku post today.

tapi promo end before 12am ye.
siapa bayar after 2pm, barang korang aku post sabtu nanti.
n please jangan esok lusa or lepas ni korang pandai2 bank in before tanya.
bank in amount promo price ke apa.
biar aku bagi details berapa kena bank in.
jangan nanti ada yang sentap if aku mintak tambah bayaran nanti ikut harga betul.

so yeah. siapa nak harga promo today last.

tabita trial - RM110 (NP RM130)
tabita regular - RM250 (NP RM250)
tabita exclusive - RM280 (NP RM280)

*+RM10 untuk reg n exc set


ehpyra 2 box - RM350
ephyra 3 box - RM500

ingat.
today last ye.
sekian terima kasih.



0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...