Instagram : @peejburhan

harga tabita n new set

[STICKY POST]


menurut perintah daripada pihak atasan ni harga tabita yea.
ramai tanya sampai bila harga ni.
aku pun tak sure. tapi buat masa ni inilah harga tabita yea.
untuk reg n exc postage rm10 yea.

satu lagi nak kenalkan set trial baru tabita.
since banyak jugak permintaan supaya set tabita trial tapi besar sikit.
so supplier aku keluarkan trial set besar. so besar sikit la daripada trial yang biasa tu.




trial besar

- cleanser n toner 50ml
- creams 12.5g
- tahan sebulan setengah
- harga RM150


ni perbandingan size antara trial besar n trial kecik.
trial besar yang kiri tu. trial kecik yang kanan tu.
tengah tu galaxy note 2 supaya korang senang nak bandingkan bayangkan size macam mana sets ni.

ni yang trial set kecik yang selama ni korang beli tu la.


trial kecik

- cleanser n toner 30ml
- creams 8g
- tahan 3-4 minggu
- harga RM110

so dapat bayangkan kan?
so begitulah ceritanya.
if ada antara korang nak jadi reseller pun boleh contact aku.
ada harga reseller untuk pembelian reg n exc set lebih dpd 3 set.
if trial ada harga reseller untuk pembelian 15 set ke atas.

semua boleh contact aku melalui email tabita.nhb@gmail.com
or sms/whatsapp 012-2758575

Win CASH n TABITA SKINCARE SET by AHR Beauty CLICK HERE

0 Comments:

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...