faktor umur

aku baru makan ubat batuk ni.
ada harapan sat lagi aku tertidur ni.
ni menunggu jonet yang tak pulang2.
risau pulak aku. tapi malas nak kacau or tanya ke apa.
macam mak-mak pulak perangai if tanya mana dia.
tapi takpa aku memang dah bagi spare key kat dia.
so if dia balik boleh je masuk nanti.

nway, faktor umur ni kan.
buatkan aku senang sebak. macam tah apa-apa.
kadang isu bongok-bongok je pun tapi sebak.
tak kira la apa. tengok video kat youtube sebak.
baca blog orang sebak.
macam paling baru tadi aku ada baca kisah kat fb. pun aku sebak.
cannot go betul.

padahal kisah pasal ada orang ni bawak kereta tak check minyak dah habis.
stranded kat middle lane kat federal highway.
then ada lelaki india naik motor ni mintak duit n dia kata tunggu, nanti dia datang balik.
lepas tu laki tu datang bawak minyak n isikan.
pastu tak harapkan apa2 balasan.
orang tu bagi upah pun dia taknak.
boleh aku baca kisah tu pun aku sebak.
bengong gila.

belum lagi part tengok movie pun now asyik nak sebak.
dulu kemain ejek if mak aku sesikit nak sebak.
sekarang aku pun lebih kurang je.
pastu now cepat rasa tak tenteram.
dulu tak puas hati tengok mama if tengok movie cemas dia buat-buat kerja lain la apa.
well well well aku pun dah sama dah.
dan-dan la aku pause pastu buat2 main hp la.
takpun pergi dapur bancuh air la apa konon.
dah lega sikit baru la continue tengok balik.

semakin meningkat umur semakin tak rock iolls ni.
eh cepat betul ubat ni bertindak la.
nak tidur la menyelit tepi milky si gendut.



p/s : baca kisah syamsul yusof nak kawin yea. takda la minat sangat pun. tapi tau kisah dia nak nikah rasa di robek2 pulak hati ni. ewahhhh. lempang nak?

5 Comments:

Farzen Fasihah said... [Reply to Comments]

cool la akak nie..hehe..biasa la tu..ada hri nak rsa sebak jer..hri lain, perasaan lain plak...

Mia Kassim said... [Reply to Comments]

Agaknya bukan faktor usia juga sebak2 tu semua, mungkin naluri wanita yang azalinya memang lembut gitu....hehe

Seri Kandi Tanah Jauhar said... [Reply to Comments]

seperti ada sesuatu plak.. urmmmm... apakah????

Anonymous said... [Reply to Comments]

peej..... soon jd mak lg cpt sebak mcm i... he...

suriani said... [Reply to Comments]

peejaaaa.. akakpun rupa tuu.. ni pun dah nak nangis haa.. huuu

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...