#sayajual

Tabita Desi Damayanti Skincare
-Tabita Exclusive Set RM280 -Tabita Regular Set RM250 -Tabita Trial (repack) Besar RM150, Kecil RM120

- Premium Box (30sachet) RM197 -Trial Box (10sachet) RM68

-30g RM55 -50g RM65

-RM96 (SM) -RM99 (SS)

Dr. Glow
- 1 set (Cream & Serum) RM150 *Promo

ada baik jugak demam ni.

bagus jugak la demam ni.
sebabnya bila kau tak sihat rasa tak selesa kan.
so akan asyik terjaga je.
so aku tengok few days ni bangun awal sikit.
tapi kejap2 je la.
then makan ubat aku ngantuk balik.
muahahaha.

tu takpa. tu takpa.
aku kan dah sepenuhnya pakai hp baru ni.
so harus la rajin explore.
pastu terkagum2. al maklum jakuns sebelum ni pakai 4s je khen.
haruslah paling kagum yang tang finger print tu.
pastu sepuluh kali nak lock phone pastu on.
lock pastu on. eksyen kat diri sendiri je pun. haha bangang.

pastu now aku guna yang butang do not disturb tu.
selama ni memang ada pun tapi tak reti guna.
now dah reti.
wah bagus. now everyday akan automatic dia on benda tu.
aku set dpd kul 6 sampai 11am gitu. kata timing tidur gitu kan.
so memang sepanjang tu orang call la message ke apa takda bunyi. weehooo.
dapat la tidur ngan aman.

tapi tu la aku kata demam ni kan asyik terjaga.
aku lak setiap sejam terjaga macam eh asal takda bunyi hp ni.
rupanya tak lepas2 lagi timing do not disturb tu.
lepas ni takda la i tension nak tidur tapi hp bising.
memang la boleh manually kau silentkan phone.
pernah buat. tapi terus lupa dunia tak pasal aku terlajak2 tidur tak bangun2. gila.
bilik aku jenis gelap berpuaka memanggil2 untuk tidur je.

ni nak order bubur ayam mcD la.
pastu makan ubat. rasa segar n ok je.
tapi MrB kata badan aku still panas.
so tu yang nak kena makan ubat.
kena skip ubat batuk la.
kalau tak ada sikit jam lagi aku tertidur again.

okies. senang iolls update lagi.
tapi rasanya tak senang sebab today last day promo kan.
so tak henti2 ada kerja ni.
ok ta-ta

1 Comments:

Rai Ourkizuna said... [Reply to Comments]

bila dah habis boring takde benda nak buat mula lah explore sana sini kan...hahaha

moga cepat sembuh!

Post a Comment

Heyyyyaaaaaa...